Două botoşănence în echipa ministrului de interne

Două botoşănence în echipa ministrului de interne
Ministrul administraţiei şi internelor, Gabriel Berca, a venit însoţit la Botoşani de chestorul Irina Alexe şi de şefa sa de cabinet, Raluca Simona Heleşteanu, ambele fiind originare din judeţul Botoşani.



Chestorul Irina Alexe s-a născut pe 19 martie 1974 la Săveni.

Ea a absolvit Liceul Sanitar din Botoşani, Academia de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza" din Bucureşti şi a urmat mai multe cursuri postuniversitare.

Din 1997 lucrează în cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor. La început a ocupat funcţia de consilier juridic în cadrul Serviciului Legislaţie din Direcţia Juridică, în perioada 2006-2009 a fost secretar general adjunct al MAI, mai apoi din octombrie 2009 până în iulie 2010 a fost secretar de stat în MAI, iar în prezent ocupă funcţia de şef departament relaţii cu Parlamentul.

“Alături de noi este un alt botoşănean cu care ne mândrim. Este vorba de doamna chestor Irina Alexe, fosta mea colegă din Minister, un profesionist desăvârşit. Dumneaei este jurist de profesie şi ne-a ajutat întotdeauna judeţul", a spus prefectul Cristian Roman.

Raluca Simona Heleşteanu lucrează în cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor din anul 2009.

Ministrul de interne a fost însoţit în vizita la Botoşani si de consilierul său Mihai Darie, care este consilier judeţean din partea PSD.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Incendiu violent într-o gospodărie din Botoșani, proprietarul a sunat imediat la 112!

astăzi, 12:12
2

Incendiul violent a izbucnit, în urmă cu puțin timp, într-o gospodărie din localitatea Poiana. Îngrijorat că flăcările ar putea să ajungă la casă și celelalte contrucții, ...

Lucian Trufin își prezintă soluțiile pentru Sănătate (Video)

astăzi, 11:24
26

Candidatul PSD pentru Consiliul Județean: „Vom  construi 3 spitale noi în județ”„Am promis că nu mă voi angaja în dispute politice ca alți candidați și c...

FC Botoșani - CS Mioveni, astăzi de la ora 20:00

astăzi, 11:12
87

FC Botoșani întâlnește formația CS Mioveni în barajul de menținere/promovare în Superligă.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!FC Botoș...