Dorohoian reţinut după ce a accidentat intenţionat un bărbat şi a fugit!

Dorohoian reţinut după ce a accidentat intenţionat un bărbat şi a fugit!
La data de 02.06.2012, în jurul orei 11.40, Poliţia municipiului Dorohoi a fost sesizată printr-un apel 112 de către Iulian P., din municipiul Botoşani, cu privire la faptul că a fost implicat într-un accident rutier produs pe Bulevardul Victoriei din municipiul Dorohoi, iar celălalt conducător auto a părăsit locul faptei.

Cercetările efectuate de poliţişti au stabilit că la data de 02.06.2012, în jurul orei 11.30, Andrei V., de 24 ani, din municipiul Dorohoi, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Italia, pe Bulevardul Victoriei din municipiul Dorohoi, efectuând manevre de mers înapoi pentru a ieşi dintr-o parcare, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus regulamentar de Iulian P., de 31 de ani, din municipiul Botoşani, determinându-l pe acesta să frâneze brusc, pentru a evita o coliziune.

În aceste împrejurări, între cei doi conducători auto a avut loc un conflict verbal, timp în care Iulian P., care coborâse din autoturism, a fost accidentat intenţionat de Andrei V., după care acesta a provocat avarii ambelor autovehicule şi a părăsit locul faptei.

În urma instituirii măsurilor specifice în astfel de situaţii, Andrei V., a fost depistat în jurul orei 12.30, pe strada Dimitrie Pompeiu din municipiul Dorohoi.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentratie de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, tânărului fiindu-i recoltate şi probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Iulian P., a fost transportat la Spitalul municipiului Dorohoi, unde a primit îngrijiri medicale, fără a rămâne internat.

“Faţă de Andrei V. se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, conducerea pe drumurile publice a aunui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală şi părăsirea locului accidentului de către conducătorul vehiculului, dacă accidentul s-a produs ca urmare a unei infracţiuni. De asemenea, faţă de Andrei V. poliţiştii au dipus măsurii reţinerii pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani, în vederea arestarii preventive", a declarat Daniela Gheorghiescu, purtător de cuvând în cadrul IPJ.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
322

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
341

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
206

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...