Depistat de poliţişti, în timp ce transporta peste 1.400 pachete ţigarete de contrabandă!

Depistat de poliţişti, în timp ce transporta peste 1.400 pachete ţigarete de contrabandă!
La data de 01.06.2012, în jurul orei 16.00, poliţiştii au depistat în trafic autoturismul condus de Vasile Mugurel M. de 38 ani, din municipiul Botoşani.

La controlul autovehiculului, a fost găsită cantitatea de 1.486 pachete ţigări de provenienţă Republica Moldova şi Ucraina, pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente de provenienţă.

Cercetările au fost preluate de poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor, care au stabilit că bărbatul a achiziţionat întreaga cantitate de ţigarete în ziua de 31.05.2012, în zona pădurii Rediu, comuna Stăuceni, judeţul Botoşani, de la o persoană neidentificată, din Republica Moldova; cantitatea de ţigări urma să fie comercializată pe raza municipiului Botoşani.

În cauză au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii de către Mugurel Vasile M. a infracţiunilor de deţinere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării potrivit Codului Fiscal, fără a fi marcate corespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 10.000 ţigarete şi contrabandă.

Cantitatea de ţigarete, în valoare de peste 9.900 lei a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, iar autoturismul folosit la transportul ţigaretelor a fost indisponibilizat la sediul IPJ Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

38 de ani de la dezastrul de la Cernobâl. La Botoșani ”bate-un vânt ciudat…” (Foto)

astăzi, 14:26
62

Pe 26 aprilie 1986, la ora 01:23 noaptea, cel de-al patrulea reactor al centralei nucleare a explodat. O explozile care a degajat emisii puternic radioactive, nori întregi începând c...

Centrul Vechi s-a umplut de oameni și mașini! Care au fost „vedetele” la Retroparada Primăverii (Foto, Video)

astăzi, 12:50
312

Retroparada Primăverii, eveniment organizat de Retromobil România, a fost și anul acesta un prilej pentru botoșăneni de a adimira mașini construite în ultima jumătate de secol, unele...

Apă sistată într-un oraș și mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 12:09
254

Urmare a avariei produse în zona localității Leorda pe conducta din oțel Ø 400 mm, remediată operativ de echipele Nova Apaserv Botoșani, și având în vedere că umplerea ...