Contrabandist cercetat in stare de libertate!

Contrabandist cercetat in stare de libertate!
Ceatateanul moldovean, in varsta de 23 de ani, care a fost prins in noaptea de 1 spre 2 iunie, la Romanesti, dupa ce a trecut Prutul inot, cu tigari de contrabanda, va fi cercetat in stare de libertate.

Magistratii Judecatoriei Botosani au respins propunerea de arestare preventiva formulata de procurori, astfel ca barbatul va fi cercetat in stare de libertate pentru constrabanda cu tigari si trecere ilegala a frontierei.

Va reamintim ca tanarul in varsta de 23 de ani, din Republica Moldova, a fost prins dupa ce a trecut Prutul inot cu peste 5.000 de pachete cu tigari de contrabanda, pe care le-a ascuns sub un pod.

Tanarul era insotit de alti doi barbati, care insa au reusit sa fuga.

Barbatii au trecut ilegal frontiera in noaptea de vineri spre sambata, si au fost observati la Romanesti de politistii de frontiera.

Pentru prinderea contrabandistilor oamenii legii au tras trei focuri de avertisment, in plan vertical, reusind sa il prinda doar pe unul.

Ceilalti doi au sarit in apa si au reusit sa inoate pana pe malul moldovenesc al Prutului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu botoșăneanca Simona Radiș în barcă: România câștigă Aurul la ”proba-regină” de 8+1, la Europenele din Ungaria!

astăzi, 16:08

Echipajul de 8+1 al României, format din Magdalena Rusu, Roxana Anghel, Adriana Adam, Maria Lehaci, Mădălina Bereș, Amalia Bereș, Ioana Vrânceanu, Simona Radiș și Victoria Petreanu a...

Botoșăneanul Gheorghe Sorescu, alături de noua generație de jandarmi! (Foto)

astăzi, 15:56
13

Cei 148 de elevi ai promoției aprilie 2024 de la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi "Petru Rareș" Fălticeni se îndreaptă către un capitol nou al vieții lor, plini de entuz...

38 de ani de la dezastrul de la Cernobâl. La Botoșani ”bate-un vânt ciudat…” (Foto)

astăzi, 14:26
284

Pe 26 aprilie 1986, la ora 01:23 noaptea, cel de-al patrulea reactor al centralei nucleare a explodat. O explozile care a degajat emisii puternic radioactive, nori întregi începând c...