A produs un accident, având o concentraţie de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat!

A produs un accident, având o concentraţie de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat!
Un bărbat în vârstă de 69 de ani din comuna Păltiniş s-a ales cu dosar penal, după ce s-a urcat beat la volan şi a produs un accident, în care a fost rănită o fetiţă de 11 ani.

Sâmbătă, în jurul orei 17.20, Mihai L. în timp ce conducea un autoturism pe un drum sătesc, în satul Ivancăuţi, ajungând în zona intersecţiei cu un alt drum sătesc, se angajează în efectuarea unui viraj spre stânga, fără a adapta viteza de deplasare la această manevră, împrejurare în care a pierdut controlul volanului iar autoturismul a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune frontală cu un podeţ de acces în curtea unei locuinţe.

În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a minorei G. M. de 11 ani din comuna Păltiniş, pasageră pe bancheta din spate a autoturismului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat; bărbatul a fost condus la Spitalul Dorohoi, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de Mihai L. se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală şi vătămare corporală din culpă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Centrul Vechi s-a umplut de oameni și mașini! Care au fost „vedetele” la Retroparada Primăverii (Foto, Video)

astăzi, 12:50
4

Retroparada Primăverii, eveniment organizat de Retromobil România, a fost și anul acesta un prilej pentru botoșăneni de a adimira mașini construite în ultima jumătate de secol, unele...

Apă sistată într-un oraș și mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 12:09
133

Urmare a avariei produse în zona localității Leorda pe conducta din oțel Ø 400 mm, remediată operativ de echipele Nova Apaserv Botoșani, și având în vedere că umplerea ...

Polițiștii de frontieră continuă să curățe Prutul de plase monofilament interzise de lege!

astăzi, 11:35
42

În ultima săptămână, poliţiştii de frontieră botoșăneni care executau misiuni de patrulare pe râul Prut sau în cooperare cu reprezentanți ai A.J.V.P.S. Botoșani, cu a...