Dorohoian condamnat la 18 ani de închisoare, pentru o crimă în Polonia!

Un dorohoian în vârstă de 39 de ani are de ispășit o pedeapsă cu închisoarea de 18 ani, pentru un omor comis în Polonia, în vara anului 2008.

MagistraÈ›ii CurÈ›ii de Apel Suceava au menÈ›inut, marÈ›i, sentinÈ›a dată în acest caz de magistraÈ›ii Tribunalului BotoÈ™ani, respingând ca nefondat apelul formulat de inculpat.

Potivit anchetatorilor, crima ar fi avut loc într-un camping pentru emigranÈ›i din VarÈ™ovia, în urma unui scandal între două grupuri de romi.

Dorohoianul Costică Iliuță a intervenit în scandalul iscat, înjunghiindu-l cu un cuÈ›it pe un tânăr din Cisnădie, care a decedat la câteva ore la spital.

Dorohoianul a fost trimis în judecată la începutul lui 2010, iar în 2011 a fost condamnat de magistraÈ›ii Tribunalului BotoÈ™ani la 18 ani de îbchisoare.

El mai are o cale de atac, recursul la Înalta Curte de CasaÈ›ie È™i JustiÈ›ie.

"Respinge apelurile declarate de inculpatul Iliuţă Costică ÅŸi de partea civilă Grancea Eva, în nume propriu ÅŸi în calitate de reprezentant legal pentru minorii Grancea Remi Nicolae ÅŸi Grancea Roxana Maria, împotriva sentinÅ£ei penale nr. 187/26.09.2011 a Tribunalului BotoÅŸani, ca nefondate. Obligă pe inculpatul Iliuţă Costică ÅŸi pe partea civilă Grancea Eva să plătească statului câte 300 lei, reprezentând cheltuieli judiciare din apel. Cu drept de recurs în 10 zile de la pronunÅ£are pentru inculpat ÅŸi de la comunicare pentru părÅ£ile civile. PronunÅ£ată în ÅŸedinÅ£a publică din 29.01.2013", se arată pe site-ul CurÈ›ii de Apel Suceava.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Anunț de la AJPIS Botoșani: Beneficiarii de alocații și indemnizații vor primi banii începând de luni!

Friday, 18 October 2024

Suma totală platită este  de 6.413.129  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - AlocaÈ›ia lunară de plasament - AlocaÈ›ia lunară de plasament pentru copilul c...

Taxe și impozite mai mari de la 1 ianuarie 2025, odată cu creșterea salariului minim!

Friday, 18 October 2024

Premierul Marcel Ciolacu a anunÈ›at că de la 1 ianuarie salariul minim brut pe economie va fi 4.050 de lei. Aceasta este a treia mărire a salariului minim pe anul acesta. De la anul, în caz...

Ateliere de interpretare a textului CreativLit pentru profesori, organizate de Memorialul Ipotești!

Friday, 18 October 2024

Memorialul IpoteÈ™ti – Centrul NaÈ›ional de Studii „Mihai Eminescu”, instituÈ›ie din subordinea Consiliului JudeÈ›ean BotoÈ™ani, intenÈ›ionează să organizeze în ultima săptÄ...