DOLIU la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani. Un procuror s-a stins din viață, la nici 50 de ani!

DOLIU la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani. Un procuror s-a stins din viață, la nici 50 de ani!

Justiția botoșăneană este în doliu! Un procuror s-a stins din viață, după o activitate profesională de peste un sfert de secol!

CARMEN BALANOVICI era procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani și pe 24 aprilie urma să împlinească 49 de ani.

În urmă cu câțiva ani, Carmen Balanovici a avut funcţia de procuror şef de Secţie Judiciară. Colegii au primit vestea cu tristețe și transmit condoleanțe familiei Sergiu Balanovici, greu încercată în aceste clipe. 

"Întregul colectiv al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani îşi exprimă profundul regret pentru încetarea din viaţă, după o grea suferinţă, a doamnei procuror CARMEN BALANOVICI, fosta şefă a secţiei judiciare. Ne exprimăm înalta apreciere pentru întreaga sa activitate profesională, de peste 26 de ani, pusă în slujba justiţiei, şi transmitem sincere condoleanţe familiei greu încercate. Dumnezeu s-o odihnească în pace!", este mesajul colegilor din Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
429

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
589

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
695

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...