Dolineaschi: "Orice alianta cu PDL in administratia locala este interzisa"

Dolineaschi: "Orice alianta cu PDL in administratia locala este interzisa"

 Andrei Dolineaschi  

Social-democratii botosaneni spun ca scopul USL nu este numai de a castiga alegerile din 2012, ci si de a darama Guvernul Boc. Astazi, Biroul Permanent Judetean al PSD va stabili ce persoana va fi desemnata pentru functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean Botosani.

"Speram ca USL sa poata gasi solutii pentru rezolvarea problemelor, sa poata darama Guvernul Boc cat mai repede posibil, si orice zi care trece cu primul ministru Boc si cu clica PDL-ista aflata la putere reprezinta un real pericol atat pentru interesele romanilor, dar si pentru interesul national", a declarat deputatul Andrei Dolineaschi.

Parlamentarul din Dorohoi spune ca au avut loc discutii la Bucuresti vizavi de situatia de la Botosani, urmand ca in aceasta perioada cele doua partide, PSD si PNL, prin cei doi presedinti, Gheorghe Marcu si Florin Turcanu, sa stabileasca limitele de termen pe care le prevede actualul protocol la nivel national semnat de catre cei doi presedinti, Victor Ponta si Crin Antonescu.

Intalnirea care va avea loc intre PNL si PSD la nivel judetean trebuie sa puna la punct doua lucruri, respectiv sa negocieze si sa semneze protocolul la nivel judetean, si sa stabileasca agenda politica comuna pentru judetul Botosani.

"Eu sper ca aceasta alianta la nivel judetean sa reprezinte o solutie pentru cetatenii judetului Botosani, sa avem candidatii cei mai buni, cele mai bune solutii de iesire din criza la nivel judetean, sa lasam la o parte toate animozitatile care au fost pana in acest moment. O sa avem intalniri cu primarii social-democrati din judet si cea mai arzatoare dorinta a noastra este de a echilibra bugetele primariilor conduse de primari PSD, deoarece stim foarte bine, la impartirea bugetului de catre Consiliul Judetean primariile au fost mai mult decat nedreptatite. O sa mergem in continuare cu procedura de contestare a bugetului in instanta, urmeaza sa vedem ce solutie este pentru a indrepta o mare nedreptate", a mentionat Andrei Dolineaschi.

Conform deputatului social-democrat, orice alianta cu PD-L in administratia locala este interzisa, fapt prevazut in protocolul semnat de cele trei partide, PNL, PSD si PC.

"Nu s-a discutat de candidaturi, nu s-a discutat de liste deocamdata, urmeaza ca aceste lucruri sa le facem de comun acord prin vocea celor doi presedinti, Gheorghe Marcu si Florin Turcanu", a mentionat Dolineaschi.

In cursul acestei zile, Biroul Permanent Judetean al PSD va stabili ce persoana va fi desemnata pentru functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean Botosani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
38

Înaintea sărbătorilor pascale, poliÈ›iÈ™tii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale È...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
38

 Cu multă dorire în suflet pentru viaÅ£a monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată ÅŸcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
294

Proiectul de lege care propune eliminarea obligaÈ›iei părinÈ›ilor singuri de a lucra în ture de noapte È™i precizează că aceÈ™tia pot lucra doar dacă îÈ™i doresc a fost votat favorabil...