Vames arestat: Nu puteam sa ma opresc, mi-a intrat in sange!

Vames arestat: Nu puteam sa ma opresc, mi-a intrat in sange!

   antena3

"Nu pot sa ma opresc! Mi-a intrat in sange!", i-ar fi spus unui coleg unul dintre cei 97 de vamesi arestati in ultimele zile.

Oamenii legii au continuat si joi audierile in cazul celor peste 140 de vamesi si politisti de frontiera de la vamile din vestul tarii acuzati de coruptie. In fata instantei, procurorii au prezentat mai multe interceptari facute in vamile Moravita si Naidas, din care reiese lejeritatea cu care granicerii luau spaga.

Unul dintre vamesi ii spune unui coleg: "Am atatia bani ca pot sa ma sterg la fund cu ei! Dar nu pot sa ma opresc, ma, nu pot sa nu mai iau! Mi-a intrat in sange!", scrie Libertatea.

Numarul vamesilor si al politistilor de frontiera arestati a ajuns la 97. Unul dintre vamesii retinuti a avut chiar nevoie de ingrijiri medicale, dupa ce a aflat ca va fi arestat, iar in sectiile de politie din Capitala s-au facut amenajari pentru ca vamesii arestati sa aiba loc in celule, in conditiile in care tot aici fusesera adusi si cei 59 de graniceri arestati in lotul Siret.

Presedintele Traian Basescu le-a sugerat acuzatilor sa spuna tot ce stiu, pentru a beneficia de reducerea pedepselor, existand chiar si posibilitatea ca acestia sa scape de inchisoare.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
47

Înaintea sărbătorilor pascale, poliÈ›iÈ™tii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale È...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
49

 Cu multă dorire în suflet pentru viaÅ£a monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată ÅŸcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
306

Proiectul de lege care propune eliminarea obligaÈ›iei părinÈ›ilor singuri de a lucra în ture de noapte È™i precizează că aceÈ™tia pot lucra doar dacă îÈ™i doresc a fost votat favorabil...