Doar cinci consilieri PNL au semnat pentru schimbarea lui Achitei!

Doar cinci consilieri PNL au semnat pentru schimbarea lui Achitei!
Noua alianta din Consiliul Judetean Botosani are nevoie de 17 voturi pentru debarcarea lui Cristian Achitei si inlocuirea acestuia cu Mihai Arosoaie, in functia de vicepreseidnte. Proiectul a fost depus de 15 consilieri judeteni PNL si PSD si va fi votat pe 28 februarie.

"Proiectul de hotarare a fost initiat de un numar de 15 consilieri judeteni, din partea celor doua partide PNL si PSD. Se va intocmi raport de specialitate si va fi promovat proiectul de hotarare pe ordinea de zi a sedintei de luna aceasta, de pe 28 februarie. Pentru a putea fi adoptat este nevoie de votul majoritatii consilierilor judeteni in functie. In cazul judetului Botosani, raportat la numarul de consilieri judeteni, este nevoie de 17 voturi", a declarat Stelica Bejenariu, secretarul judetului.

Catalina Lupascu, cea care ocupa in acest moment celalalt scaun de vicepresedinte, sustine acest demers al USL la nivelul CJ.

"Interesul este major si noi trebuie sa ne supunem acestui protocol. Nu putem afecta implementarea unui protocol de colaborare la nivel national printr-o alta pozitie la nivelul judetului Botosani. Ca vicepresedinte al Consiliului Judetean ma numar printre semnatarii acestui proiect. Avand in vedere ca acest proiect a fost initiat in urma discutiilor grupurilor de lucru ale USL, aceste semnaturi au fost luate in weekend, asadar parte din consilierii care nu au semnat acest protocol nu au fost gasiti in aceasta perioada", a precizat Catalina Lupascu, vicepresedinte al Consiliul Judetean. 

Proiectul pentru schimbarea vicepresedintelui Cristian Achitei a fost semnat de 15 consilieri judeteni. Este vorba despre toti cei 10 consilieri judeteni ai PSD si cinci din partea PNL, respectiv Catalina Lupascu, Mihai Axinte, Florin Ignat, Laurentiu Burlacu si Vasile Batir. Persoana propusa de social-democrati pentru a-i lua locul lui Cristian Achitei este consilierul judetean Mihai Arosoaie.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
39

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
64

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
29

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...