Dat în urmărire acum 10 ani, avea emisiune în direct la TV, unde invita şi poliţişti!

Dat în urmărire acum 10 ani, avea emisiune în direct la TV, unde invita şi poliţişti!

   Libertatea

Viorel Andrei, bărbatul din Piatra Neamţ condamnat la opt ani de închisoare pentru înşelăciune, prins, zilele trecute, de poliţiştii rutieri, a fost formator de opinie. Realizatorul TV invita la emisiuni poliţişti, dezbătând probleme de moralitate.

Povestea lui Viorel Andrei, pe numele lui Viorel Pleşcan, bărbatul care era urmărit internaţional pentru înşelăciune cu file CEC, dar care apărea nestingherit, în direct, la o televiziune din Piatra Neamţ, pare desprinsă din filme. Colegii de la 1 TV, postul local la care Viorel Andrei a fost realizator, sunt şocaţi după ce au aflat că bărbatul este un infractor condamnat la puşcărie, scrie Libertatea.

Aceasta este vila lui Viorel Andrei, din localitatea Alexandru cel Bun, judeţul Neamţ. Valoarea imobilului se ridică la 100.000 de euro (foto: www.descopera-judetul-neamt.ro):



"Avea invitaţi din toate domeniile, dar cel mai mult făcea emisiuni la care aducea poliţişti. Vorbeau despre moralitate şi despre infracţiuni", a declarat o fostă colegă a bărbatului.

Ea a adăugat că Andrei începuse să prospere după ce şi-a înfiinţat o firmă de publicitate, acesta ocupându-se mult timp de campaniile electorale ale unor politicieni din oraş. Cu banii strânşi, el şi soţia lui şi-au construit, în urmă cu doi ani, o vilă cu două etaje în localitatea Alexandru cel Bun, în valoare de 100.000 de euro, conform Libertatea.

Bărbatul a schimbat şi multe maşini, conducând recent un Mercedes de lux. Viorel Andrei a fost prins de poliţişti joi, în urma unui control în trafic. Luna viitoare, la 10 ani de la comiterea faptelor, pedeapsa de opt ani de închisoare ar fi fost prescrisă.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

astăzi, 22:34
72

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

astăzi, 21:23
330

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
477

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...