DEMIS! Ministrul Stroe ramane in functie, Chiper a fost demis!

DEMIS! Ministrul Stroe ramane in functie, Chiper a fost demis!
Accidentul aviatic din MunÅ£ii Apuseni a facut prima victimă în Guvern. Astfel, potrivit informatiilor furnizate de prim-ministrul Victor Ponta, a fost demis secretarul de stat în MAI, Cătălin Chiper.

Premierul Victor Ponta a anuntat, miercuri dimineata, ca a decis sa-i demita din functii pe directorul Romatsa, Aleodor Francu, si pe secretarul de stat in Ministerul de Interne Catalin Chiper. Totodata, a anuntat ca va cere in CSAT demiterea sefului STS.

"Concluzia pe care eu o consider intemeiata este aceea ca in cadrul a 3 institutii importante, Ministerul de Interne, Romatsa si STS lucrurile au functionat inacceptabil de incet. Am decis astazi inlocuirea din functie a secretarului de stat din MAI domnul Chiper, solicitarea catre ministrul Transporturilor privind inlocuirea directorului Romatsa si voi solicita inscrierea pe ordinea de zi a CSAT inlocuirea sefului STS si a persoanelor direct responsabile", a anuntat Ponta.

Secretarul de stat in MAI Catalin Chiper ar fi trebuit sa coordoneze activitatea echipelor din teren.

Aleodor Francu a fost de asemenea demis din functia de presedintele al Romatsa. Francu detinea functia de director general al Romatsa din luna mai a anului 2012.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
45

Înaintea sărbătorilor pascale, poliÈ›iÈ™tii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale È...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
45

 Cu multă dorire în suflet pentru viaÅ£a monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată ÅŸcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
300

Proiectul de lege care propune eliminarea obligaÈ›iei părinÈ›ilor singuri de a lucra în ture de noapte È™i precizează că aceÈ™tia pot lucra doar dacă îÈ™i doresc a fost votat favorabil...