Botoşănean condamnat pentru trafic de droguri!

Botoşănean condamnat pentru trafic de droguri!
Un botoşănean judecat pentru trafic de droguri şi acuzat că ar face parte dintr-o grupare de traficanţi de droguri a fost condamnat, marţi, de magistraţii Tribunalului Botoşani la un an şi nouă luni închisoare cu suspendare, cu un termen de încercare de trei ani şi nouă luni.

Totodată, magistraţii au dispus confiscarea de la Petru Ursu a sumei de 900 de lei, obţinută în urma activităţilor infracţionale.

Sentinţa nu este însă definitivă şi poate fi atacată cu apel la Curtea de Apel Suceava.

Gruparea, din care mai făceau parte alţi şapte tineri, a fost anihilată la începutul lui iunie 2013 în urma unei operaţiuni a procurorilor DIICOT.

Potrivit anchetatorilor, în perioada iulie 2012-mai 2013, tinerii ar fi procurat şi comercializat mai multe cantităţi de canabis şi haşiş către un număr însemnat de consumatori din municipiul Botoşani.

Trimişi în judecată, toţi ceilalţi suspecţi au fost găsiţi vinovaţi de trafic de dorguri şi condamnaţi la pedepse cuprinse între trei şi doi ani de detenţie cu suspendare pentru constituire a unui grup în vederea săvârşirii de infracţiuni, procurare, deţinere şi vânzare, fără drept de droguri.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
19

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
31

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
153

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...