Ţurcanu, deranjat de declaraţiile lui Portariuc: Nu dăm bani la FC Botoşani!

Ţurcanu, deranjat de declaraţiile lui Portariuc: Nu dăm bani la FC Botoşani!
Presedintele Consiliului Judetean, Florin Turcanu, a declarat, miercuri, ca nu va fi alocat niciun ban pentru FC Botosani si nici nu doreste ca institutia pe care o conduce sa faca parte din conducerea Clubului FC Botosani.

Ideea a fost lansata la inceputul acestei saptamani de primarul Ovidiu Portariuc, care isi doreste incheierea unui parteneriat intre Consiliul Local, Consiliul Judetean si o persoana juridica, care sa faca parte si din actionariatul clubului de fotbal, pentru a putea fi sustinute financiar investitiile ce trebuie facute la Stadionul Municipal pentru ca echipa fanion a judetului sa poata juca in continuare meciurile din Liga I pe teren propriu.

"Nu avem de dat niciun ban. Sunt unii care isi asuma public si vor sa conduca acea echipa si atunci noi chiar nici nu ne-am dorit sa o conducem vreodata si sa fim parteneri intr-o ecuatie unde altii isi asuma public organizarea si mersul mai departe", a spus Florin Turcanu.

Seful CJ a spus ca nu este vorba numai de FC Botosani si ca nu vor fi alocate fonduri nerambursabile pentru nicio asociatie neguvernamentala din domeniul cultural sau sportiv pentru ca nu sunt bani.

"Ar trebui sa rup de la drumuri. Mai mult decat atat, mi-am lasat o mica ferestra in ideea ca vom avea crestere economica si incasari mai mari", a mentionat Turcanu.

In 2013 Consiliul Judetean a alocat pentru FC Botosani suma de 800.000 de lei. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
13

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
67

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
22

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...