Delicios si rapid: Bruschete cu rosii si busuioc
Stiri Botosani Wednesday, 19 February 2014 ActualitateIngrediente
2 linguri busuioc tocat marunt, 8 rosii medii, curatate de seminte si taiate in cubulete, 1 catel usturoi taiat felii, 230 g paine (franzela), 2 linguri ulei masline, sare, piper
Metoda de preparare
Feliaza painea pe diagonala in felii groase de 1,5 centimetri. Nu arunca colturile pentru ca le poti folosi pentru a face pesmet.
Aseaza feliile pe hartie de copt intr-o tava.
Prajeste painea in cuptorul preincalzit la 180C/ gaz treapta 4 timp de 15 minute pana cand devine uscata, intorcandu-le de pe o parte pe alta macar o data. Lasa feliile de paine sa se raceasca, apoi freaca fiecare felie pe o parte cu jumatatile de catel de ustuori.
Intr-un bol amesteca rosiile, busuiocul, uleiul, sarea si un praf de piper.
Unge fiecare felie de paine prajita cu acest amestec si serveste-le imediat ca aperitiv sau gustare.
foodstory.ro
Spune-ne opinia ta
Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani
Bolojan este noul președinte al PNL. Iftime intră în conducerea partidului!
Potrivit unor surse politice, liberalii au hotărât, în unanimitate, ca șefia PNL să fie preluată de șeful CJ Bihor, Ilie Bolojan. Potrivit surselor Antena 3 CNN, echipa lui Bolojan...
PNL Botoșani, Valeriu Iftime: „Atâta ignoranță și lipsă de empatie rar mi-a fost dat să văd…”
„O altă situație care mă face să mă întreb dacă cei aflați la conducerea județului au avut ochii închiși când au făcut administrație. Chiar nu a văzut nimeni că oa...
FC Botoșani - Poli Iași 1-1. Remiză în derby-ul Moldovei!
Partida a început bine pentru elevii lui Liviu Ciobotariu, iar prima ocazie a avut-o în minutul 7, prin Chică-Roșă. Poli Iași a revenit cu replica, iar în minutul 11 Roman a lovi...
Acest website foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Mai multe detalii despre cookie-uri aici