Delicios si rapid: Bruschete cu rosii si busuioc

Ai nevoie doar de cateva ingrediente pentru aceasta reteta italiana, insa rezultatul este miraculos!

Ingrediente

2 linguri busuioc tocat marunt, 8 rosii medii, curatate de seminte si taiate in cubulete, 1 catel usturoi taiat felii, 230 g paine (franzela), 2 linguri ulei masline, sare, piper

Metoda de preparare

Feliaza painea pe diagonala in felii groase de 1,5 centimetri. Nu arunca colturile pentru ca le poti folosi pentru a face pesmet.

Aseaza feliile pe hartie de copt intr-o tava.

Prajeste painea in cuptorul preincalzit la 180C/ gaz treapta 4 timp de 15 minute pana cand devine uscata, intorcandu-le de pe o parte pe alta macar o data. Lasa feliile de paine sa se raceasca, apoi freaca fiecare felie pe o parte cu jumatatile de catel de ustuori.

Intr-un bol amesteca rosiile, busuiocul, uleiul, sarea si un praf de piper.

Unge fiecare felie de paine prajita cu acest amestec si serveste-le imediat ca aperitiv sau gustare.

 

foodstory.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Avertizare de la Registrul Auto Român: Atenție la practici înșelătoare!

astăzi, 20:15

Aceste practici includ utilizarea unor denumiri, culori, sigle sau elemente vizuale similare cu brandul oficial R.A.R., în scopul de a induce în eroare cetățenii și de a vinde certifica...

Nu scăpăm de ceață și polei: Codul galben pentru județul Botoșani a fost prelungit până la ora 23:00!

astăzi, 19:53

În funcție și de condițiile locale, fenomenul va favoriza formarea ghețușului. „Pentru evitarea producerii unor evenimente nedorite, vă recomandăm: - conduceți prudent; - ...

Doi plutonieri din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani, medaliați prin decret semnat de Președintele României! (foto)

astăzi, 19:30

Prin Decretul nr.1539 din 28.11.2023, semnat de Președintele României, domnul Klaus-Werner Johannis, cu prilejul Zilei Naționale a României, plutonierului adjutant șef Macovei Daniel-Co...