Debut de sedinta cu atacuri politice, la Consiliul Judetean!

Debut de sedinta cu atacuri politice, la Consiliul Judetean!
Consilierii judeteni democrat-liberali au avut interventii acide la adresa colegilor PSD si PNL, fiind vizat in mod special vicepresedintele CJ Mihai Arosoaie. Ioan Diaconu a solicitat ca, dupa sedinta, sa aiba loc o intalnire in cadrul careia sa se poarte discutii in vederea deblocarii bugetului judetului.

In interventia sa, Cristian Achitei i-a cerut lui Mihai Arosoaie sa raspunda la cateva intrebari. "Sa ne spuneti care este valoarea exacta a facturii pe iarna a lunii ianuarie, care este valoarea exacta pe luna februarie, la cat este estimata valoarea pe luna martie. Nu e vorba ca dam niste bani la Directia de Drumuri si Poduri, ci ca trebuie sa asiguram niste lucrari pentru cetateni. De asemenea, care sunt lucrarile de intretinere pe care va propuneti sa le faceti cu Directia Judeteana de Drumuri si Poduri, cu buget zero, incepand cu luna aprilie", a spus Cristian Achitei.

De asemenea, consilierul democrat-liberal a facut aluzii la faptul ca Mihai Arosoaie a declarat zilele trecute ca nu a citit contractul de deszapezire, pentru ca nu l-a cerut. "Citirea unui contract este un lucru greoi, de cateva luni va straduiti si nu reusiti, va rog sa spuneti care sunt penalitatile, si cand veti renunta singur la coordonarea activitatii Directiei de Drumuri si Poduri, pe care mai mult o incurcati", a incheiat Achitei, la interpelarea caruia vicepresedintele Mihai Arosoaie a spus ca va da lamuriri in scris.

Si Ioan Diaconu a avut o interventie in debutul sedintei de CJ, solicitand ca, dupa dezbateri, sa aiba loc o intalnire cu consilierii PSD si PNL, in speranta ca se va gasi o solutie pentru deblocarea bugetului judetului.

"Fac un apel la consilierii PNL si PSD, colegii de la PRM au sustinut o impartire echilibrata a banilor la prima sedinta din acest an. Vad ca cei doi lideri de partid sunt preocupati de greva parlamentara, domnul Arosoaie din capul locului a fost si este depasit de situatie, nu poate gestiona niciuna din zonele care i-au fost date sa le pastoreasca, nici la spitale, nici la Drumuri si Poduri, care se indreapta spre faliment. Fac apel la dvs. poate dupa sedinta convenim sa vedem cum deblocam aceasta situatie care nu avantajeaza pe nimeni", a spus Ioan Diaconu.


 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

Duminică, 19 Mai 2024
579

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

Duminică, 19 Mai 2024
71

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

Duminică, 19 Mai 2024
80

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...