Debitele populației la Modern Calor SA au ajuns la cinci milioane de lei

Debitele populației la Modern Calor SA au ajuns la cinci milioane de lei

În prag de iarnă, debitele populației către societatea municipală de termoficare se cifrează în jurul a cinci milioane de lei.

Conform celor declarate de Florin Sandu, directorul societății Modern Calor SA, datoriile abonaților sunt situate într-un oarecare echilibru.

“Sunt într-adevăr o serie de datorii ale populației dar conform legislației, rău platnicii sunt trimiși în judecată și ulterior executorii își fac treaba. În ultima perioadă botoșănenii s-au dovedit a fi mai conștiincioși, onorându-și facturile atât cele curente cât și o parte din cele restante”, ne-a declarat Florin Sandu, directorul Modern Calor SA.

Dacă anul trecut, cei din conducerea societății de termoficare s-au confruntat cu o serie de probleme în ceea ce privește încasarea subvenției de la bugetul local, în acest an se pare că nu vor fi probleme.

Până la această dată, pentru sezonul rece 2020-2021, sunt înregistrați în jur de 600 de beneficiari de subvenții pentru căldură.

(Mihai Vieriu)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șoferi de microbuz amendați drastic, polițiștii au dat jos zeci de pasageri!

astăzi, 11:25
5

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 4 acțiuni punctuale, în cadrul planului de activitate BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu ...

Veste bună pentru bunica Elena, femeia singură și imobilizată la pat. ”Mulțumim tuturor celor ce ați ajutat concret!”

astăzi, 10:50
91

O asociație din Botoșani s-a oferit chiar să o preia pe bunica Elena în centrul destinat oamenilor fără adăpost.Astfel, potrivit celor transmise de preoteasa Anamaria Macuc, cea care a...

O femeie de 97 de ani a ieșit singură din casa cuprinsă de flăcări! (Foto)

astăzi, 10:14
185

O femeie în vârstă de 97 de ani, din localitatea Pădureni, a rămas fără casă în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de jarul căzut din sobă pe materiale combustibil...