Dana Savuica, proaspat consilier de ministru: Sunt alaturi de doamna ministru in orice problema pe care mi-o da spre rezolvare!

Vedeta de televiziune Dana Savuica s-a alaturat, recent, echipei de consilieri a ministrului delegat pentru IMM-uri, Mediu de afaceri si Turism, Maria Grapini.

Fostul fotomodel a vorbit, intr-un interviu acordat Ziare.com, despre provocarea de a face ceva pentru tara sa, pe care o iubeste foarte mult, cel putin in lunile care ii mai raman alaturi de Grapini, care va fi retrasa de catre conservatori din fruntea ministerului. I se da in schimb posibilitatea de a candida la alegerile europarlamentare.

Anuntul a fost facut, joia trecuta, de presedintele PC Daniel Constantin, care a mentionat ca Grapini ar putea reprezenta domeniul agriculturii in Parlamentul European si ca, pana acum, a condus foarte bine ministerul.

Informatia ca Grapini ar putea pleca din Guvern aparuse miercuri, pe surse. Potrivit datelor Mediafax, Grapini nu isi va parasi postul imediat, ci abia in luna martie, pana cand formatiunea politica trebuie sa ii gaseasca un inlocuitor.

Prin urmare, Dana Savuica se pregateste sa isi expuna ideile atat pentru proiectele aflate in derulare, cat si pentru cele noi, bazandu-se, in special, pe experienta din domeniul mass-media, relatiilor publice si al organizarii de evenimente.

"De curand am acceptat unul din posturile de consilier personal al doamnei ministru Maria Grapini, intregind astfel echipa dansei de consilieri. In aceasata calitate, sunt alaturi de doamna ministru in orice problema pe care mi-o da spre rezolvare. Avand in vedere experienta mea in domeniul mass-media, PR si al organizarii de evenimente, sunt in procesul de a-mi expune ideile pentru promovarea proiectelor aflate in derulare cat si a altor proiecte ce pot completa platforma de activitati aflate in portofoliul ministrului delegat Maria Grapini", a spus Dana Savuica.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Gloria Buzău, astăzi de la ora 18:00

astăzi, 16:07

Cea de-a zecea etapă din actualul sezon al SuperLigii debutează astăzi cu partida dintre FC Botoșani și Gloria Buzău. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Gloria Buzău! Singurul succes...

Pompierii botoșăneni alături de oamenii afectați de inundațiile din județul Galați, mărturisirea unui cetățean. „N-am salvat nimic, pe toate le-a prins” (foto, video)

astăzi, 15:31

Pompierii botoșăneni și-au început, vineri dimineață, misiunea în sprijinul oamenilor din județul Galați, afectați de inundații. Aceștia intervin, încă de la primele ore, ...