Senatorul Doina Federovici reprezinta cu cinste in Senat judetul Botosani

Conform “Raportului de monitorizare al Institutului pentru Politici Publice: OGLINDA ACTIVITATII PARLAMENTARILOR IN ANUL 2013, din totalul celor 174 de membri ai camerei superioare a Parlamentului, senatorul Doina Elena Federovici se afla pe locul 3 in topul senatorilor cu cele mai multe propuneri legislative dupa cele doua sesiuni din anul 2013.

Din totalul celor 38 de initiative legislative, relevant este faptul ca 40% au fost adoptate de plenul Senatului, 8% au devenit legi iar diferenta de propuneri legislative se afla in diverse stadii procedurale. In ceea ce priveste prezenta la sedintele Senatului, desi nu a inregistrat nici o absenta la sedintele de plen, senatorul Doina Federovici are un procent de prezenta la voturile finale electronice de 83% – motivat de faptul ca in anumite situatii votul final s-a suprapus cu activitatea in comisiile comune ale Parlamentului dar si cele de specialitate din care senatorul Federovici face parte. Cu toate acestea, acest procent reprezinta cel mai ridicat nivel de prezenta al unui senator botosanean.

“Acest rezultat reprezinta rodul muncii sustinute din primul an de mandat. Ma bucur ca reusesc sa reprezint judetul Botosani in Parlament cu cinste si voi mentine aceasta linie ascendenta si pe viitor. La inceputul mandatului mi-am stabilit ca obiectiv schimbarea perceptiei publice in ceea ce priveste imaginea activitatii parlamentarului. Din punctul meu de vedere pot afirma cu certitudine ca se poate,  a declarat senatorul Doina Federovici.





Institutul pentru Politici Publice (IPP) este o organizatie neguvernamentala romaneasca care militeaza pentru cresterea calitatii proceselor de elaborare a politicilor publice în Romania.

Desfasurand activitati de cercetare, de advocacy si de promovare în domenii precum: reforma administratiei publice, transparenta institutiilor, integritatea alesilor si a functionarilor, IPP este una dintre cele mai obiective dar si incisive organizatii din Romania, fiind recunoscuta ca o autoritate în domeniile sale de excelenta.

Comunicat de presa

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Gloria Buzău, astăzi de la ora 18:00

astăzi, 16:07

Cea de-a zecea etapă din actualul sezon al SuperLigii debutează astăzi cu partida dintre FC Botoșani și Gloria Buzău. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Gloria Buzău! Singurul succes...

Pompierii botoșăneni alături de oamenii afectați de inundațiile din județul Galați, mărturisirea unui cetățean. „N-am salvat nimic, pe toate le-a prins” (foto, video)

astăzi, 15:31

Pompierii botoșăneni și-au început, vineri dimineață, misiunea în sprijinul oamenilor din județul Galați, afectați de inundații. Aceștia intervin, încă de la primele ore, ...