Dan Diaconescu, la Parchet: "Este toată lumea în direct?"

Dan Diaconescu, la Parchet: "Este toată lumea în direct?"
Șeful OTV a venit la Parchet cu o mașină luxoasă. Imediat ce a ajuns în fața microfoanelor, DD a întrebat: "Este toată lumea în direct?". "Am aşteptat ca guvernanţii să ne ia banii pentru a plăti salariile angajaţilor de la Oltchim… De ce Guvernul a a închis combinatul, de ce ne-a scos dintr-o licitaţie câştigată legal şi de ce nu a mai vrut să semneze contractul?", se plânge Dan Diaconescu.

Sesizarea penală a acestuia acestuia se referă la şantaj şi ameninţare, iar daunele pe care le vom cere vor fi de două miliarde de euro.

Banii din saci

"Am aşteptat să se adune noi şi noi probe. Toate privatizările au fost onereoase. În cazul Oltchimului, eu am câştigat fără să dau şpagă şi am fost scos abuziv din licitaţie pentru că presa nu a mai fost de faţă. Am toate dovezile. Plângerea îi vizează pe Remus Vulpescu şi Victor Ponta. Demonstrăm că guvernanţii au ştiut că avem banii. Am arătat banii în cei şapte saci. Am constatat că ne-au minţit din nou, au spus că dau ei salarii şi muncitorii tot nu şi-au luat banii. Victor Ponta minte în continuare", a declarat Dan Diaconescu, la intrarea în clădirea Parchetului General.

Declaraţii agresive

"Cei care formează actualul guvern sunt de fapt niște șantajiști, escroci și niște jnapani ordinari. Au blocat privatizarea Oltchim, nu au vrut să semneze cu noi și nu au vrut să ne ia banii. Ponta este Pinochio de România, iar Vulpescu, știți că a pus muzica în timpul neocierilor", a declarat Dan Diaconescu. Acesta îl critică pe Victor Ponta pentru că nu a plătit salariile angajaților de la Oltchim, chiar dacă el i-a pus la dispoziție suma necesară.

"Banii sunt la dispoziția Guvernului"

"Banii sunt la dispoziția guvernului, nici până astăzi Ponta nu a dat salariile la Oltchim. Dacă Ponta susţine că vrea binele Oltchim, de ce nu a dat salariile. Nu vrea banii mei, dar de ce nu a dat din fondul de rezervă?. Sunt 5 motive pentru care îl puteți acuza de minciună pe Ponta. Nu a fost curios să le vadă. I-am spus că există banii, investitorii, managerii. Vulpescu nu a vrut să semneze contractul cu noi și au vrut să lichideze combinatul", a mai spus Diaconescu. Acesta a mai spus că eșecul privatizării Oltchim l-a costat foarte mult atât pe el, cât și pe investitorii cu care se asociase în acest sens. "Ne-a costat enorm, o să cerem daune uriașe", a spus patronul OTV.

evz.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Studenți și profesori din România, Republica Moldova și Italia, invitați la Seminarul ”Eminescu” de la Ipotești

astăzi, 11:17
22

La seminar vor participa studenți și profesori de la Universitatea „Al.I. Cuza” din Iași, Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, Universitatea „Vasile Alecsandr...

Drama unui polițist din Iași: Zece ore în operație după ce o șoferiță începătoare i-a strivit picioarele!

astăzi, 10:58
245

Bărbatul era pe trotuar când a fost lovit şi apoi prins ca într-o menghină între două maşini.Șoferiţa circula cu viteză în localitatea Belceşti, la 50 de kilometri...

Lucian Trufin, PSD: ”Hubul agroalimentar va aduce produse proaspete, calitative și accesibile pe masa botoșănenilor”

astăzi, 10:45
32

Candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani, Lucian Trufin, spune că proiectul său de a realiza un hub alimentar în Botoșani va sprijini producția agroal...