Dan Diaconescu a fost eliberat

Dan Diaconescu a fost eliberat

 DAN DIACONESCU  

Magistratii Tribunalului Bucuresti au admis recursul patronului OTV, Dan Diaconescu, acesta urmand a fi eliberat. Doru Parv ramane incarcerat.

Decizia a fost primita cu aplauze de circa 30 de sustinatori ai lui Dan Diaconescu, care au fost prezenti in sala de judecata, la pronuntarea deciziei.

Amandoi se afla, la ora actuala, in arestul Directiei de Cercetari Penale, urmand ca Diaconescu sa fie eliberat in scurt timp. Patronul OTV urmeaza sa fie cercetat in stare de libertate, acesta neavand voie sa paraseasca tara. De asemenea, nu are voie sa se intalneasca sau sa vorbeasca cu primarul comunei aradene Zarand, Ion Mot, care i-a denuntat pe cei doi.

Vineri, procurorul DNA care a cerut judecatorilor respingerea recursului lui Dan Diaconescu fata de arestarea preventiva a motivat ca Dan Diaconescu reprezinta un pericol public pentru angajatii OTV ar fi lansat pe post o serie de amenintari si jigniri la adresa magistratilor.

Dan Diaconescu a spus, vineri, in fata judecatorilor Tribunalului Bucuresti (TB), care au judecat recursul sau si al clarvazatorului Doru Parv impotriva deciziei prin care au fost arestati preventiv, ca procurorul de caz s-a bucurat "ca un toreador" la aflarea verdictului de arestare.

Dan Diaconescu si Doru Parv sunt acuzati de santaj si complicitate la santaj, fiind arestati preventiv miercuri, de Judecatoria Sectorului 1, pentru o perioada de 29 de zile.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean ridicat de acasă în cătușe și dus într-o celulă din Penitenciar!

astăzi, 12:33
120

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Flămânzi au identificat un bărbat, din orașul Flămânzi, pe numele căruia era emis de către Judecătoria Botoșani un mandat de execu...

Lucian Trufin, PSD: „Voi continua dezvoltarea județului Botoșani prin experiența de 20 de ani în administrație publică, cu susținerea echipei PSD”

astăzi, 12:02
31

„Le mulțumesc botoșănenilor care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția Consiliului Județean. În această campanie de strângere de semnături, am realiza...

Polițiștii de frontieră botoșăneni au confiscat marfă contrafăcută care trebuia să ajungă în Ucraina (Foto)

astăzi, 10:49
99

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Racovăț au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui microbuz, peste 680 bunuri, toate purtând î...