Dacie cu trei tineri, "măturată" de pe şosea de un şofer de tir din Belarus, care a fugit

Dacie cu trei tineri, "măturată" de pe şosea de un şofer de tir din Belarus, care a fugit


Monitorul de Suceava

Trei tineri care se aflau într-un autoturism Dacia 1310, înmatriculat în Botoşani, au scăpat ca prin minune cu leziuni uşoare după ce maşina cu care călătoreau, acroşată de un tir condus de un cetăţean din Belarus, a fost aruncată în afara drumului, răsturnându-se de mai multe ori.

După accident, şoferul tirului şi-a continuat deplasarea, fiind prins câteva minute mai târziu. Accidentul s-a petrecut ieri, în jurul orei 11.30, pe DN 2, la intrarea în municipiul Suceava dinspre Pătrăuţi, scrie Monitorul de Suceava.

La volanul autoturismului Dacia înmatriculat în Botoşani se afla Georgeta Hrincescu, în vârstă de 20 de ani, din Arbore. Alături de ea, în dreapta, era prietenul fetei, iar în spate încă un tânăr, toţi trei fiind domiciliaţi în Arbore. Cei trei se îndreptau spre Suceava. Conducătorul tirului a intrat în depăşirea autoturismului, însă nu a reuşit manevra, din cauza unei alte maşini, se pare tot tir, care venea din sens opus.

"Un tir cu număr de Rusia i-a acroşat când a intrat în depăşirea lor. Cel din faţă nu l-a lăsat să se încadreze, iar când a revenit pe bandă i-a agăţat cu colţul din spate al tirului şi i-a scos de pe şosea....", a povestit un martor, care a mai relatat că în urmărirea tirului a plecat un autoturism VW la volanul căruia s-ar fi aflat un preot.

Răsturnată de mai multe ori, bătrâna Dacie a fost transformată într-un morman de fiare. În ciuda faptului că s-au rostogolit de mai multe ori, cei trei tineri au scăpat foarte uşor.

Tinerii mergeau spre Suceava, unde urmau să înmatriculeze Dacia proaspăt achiziţionată. După cât de grav avariată a fost aceasta, varianta înmatriculării nu mai era luată în calcul.



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
52

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
67

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...

PSD-iștii din Botoșani și-au depus candidaturile pentru Primărie și Consiliu Local! Cosmin Andrei: „Mi-au cerut să candidez în continuare” (foto, video)

astăzi, 18:49
141

Cosmin Andrei, primarul în funcție al municipiului Botoșani, și-a depus candidatura pentru Primăria Botoșani. Tot astăzi a fost depusă și lista de candidați pentru consilieri municipali...