Cutremurător! Soţi salvaţi de la moarte, după ce trei zile au strigat după ajutor!

Doi soţi dintr-o localitate din judeţul Botoşani, ambii extrem de bolnavi, au strigat trei zile după ajutor, după ce niciunul nu s-a mai putut deplasa.

Mihai C., în vârstă de 68 de ani şi soţia acestuia, în vârstă de 65 de ani, locuiesc într-o căsuţă din datul Româneşti. De soarta celor doi se interesa în ultima vreme mai mult o vecină, cei doi copii ai acestora nemaivenind să îi vadă.

În urmă cu câteva zile vecina, care a fost plecată câteva zile la Botoşani cu copilul bolnav, a mers să vadă ce fac, părândui-se suspect că nu îl vede pe bărbat umblând prin curte, aşa cum făcea de obicei.

Când a intrat în casă, femeia a găsit o imagine de coşmar. Bărbatul era căzut pe podea, de unde nu se mai mişcase de trei zile, iar faţa îi era tumefiată din cauza unui cancer localizat la nivelul nasului. Soţia acestuia, aproape imobilizată la pat, din cauza problemelor de sănătate, lovea încontinuu cu bastonul într-un geam, în speranţa că cineva o va auzi şi îi va salva.

Vecina celor doi, care este şi fiica primarului din Româneşti, şi-a anunţaţt tatăl şi a sunat la 112. Bărbatul a fost preluat de o Ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean Mavromati, unde a rămas internat, iar soţia sa a rămas în grija vecinei, care şi-a asumat răspunderea că o va îngriji până se va găsi o soluţie. Medicii s-au îngrozit de starea în care arată bărbatul, mai ales că nu a fost văzut niciodată de un medic oncolog.

Primarul din localitatea Româneşti, Gheorghe Huţanu, încearcă să găsească acum soluţii pentru cei doi soţi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Furtună puternică și ploi în Botoșani: Stâlpi de telefonie și copaci la pământ, fire electrice rupte de vânt! (Foto, Video)

Sunday, 29 September 2024

În localitatea Pomârla, drumul spre Vama Racovăț era blocat parțial de un stâlp de telefonie. Au acționat pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi, cu accesorii specifice, da...

Prefectul Dan Nechifor și șeful ISU Botoșani, verificări la serviciile de permanență din județ! (Foto)

Sunday, 29 September 2024

Prefectul județului, Dan Nechifor, a verificat, în această seară, modul în care au fost puse în aplicare măsurile preventive și de intervenție la nivelul unităților administr...

Polițiștii din Botoșani au năvălit în Centrul Vechi, ce constatări au făcut! (foto)

Sunday, 29 September 2024

În noaptea de 28 spre 29 septembrie, între orele 18.00-02.00, a fost desfășurată o razie, cu efective mărite, pe raza orașului municipiului Botoșani și a comunelor arondate Secțiil...