Leo Grozavu, inaintea meciului cu CFR Cluj: "Suntem in fata unei performante unice in istoria clubului"

Antrenorul echipei FC Botosani, Leo Grozavu, a recunoscut pentru prima data ca formatia pe care o conduce are sanse mari de a evolua pentru prima data in istoria in preliminariile Europa League.

FC Botosani lupta cu Viitorul Constanta pentru ultimul loc ce duce in Europa, insa o poate depasi si pe Astra Giurgiu, avand in vedere ca echipa lui Marius Sumudica are un program mai dificil.

"La ce am vazut in ultima perioada CFR joaca fiecare meci la victorie. I-am vazut cum se bucurau la golul marcat cu Chiajna, ceea ce arata ca isi doresc foarte mult sa castige. Starea de spirit la echipa este buna, la fel si la noi. E final de campionat şi sper ca băieţii să nu creadă că am luat deja vacanţă. Mai sunt patru meciuri de disputat. Suntem în faţa unei performanţe care poate fi chiar unică pentru o perioadă de timp în istoria clubului, aşa că ar trebui cu toţii să ne mobilizăm şi să încercăm să facem ca şi cele patru etape să treacă cu succes pentru noi.", a declarat Leo Grozavu.

Partida dintre FC Botosani si CFR Cluj va avea loc duminica, incepand cu ora 16:00. Dupa aceasta partida botosanenii vor juca pe teren propriu cu Pandurii Targu Jiu si Viitorul Constanta, iar intre aceste jocuri vor avea o deplasare la Steaua Bucuresti.

Echipa lui Gica Hagi va intalni Dinamo in aceasta runda, dupa care vor juca impotriva Concordiei Chiajna si a celor de la FC Brasov, iar in ultima etapa vor merge la Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Prefectul Dan Nechifor și șeful ISU Botoșani, verificări la serviciile de permanență din județ! (Foto)

astăzi, 21:58

Prefectul județului, Dan Nechifor, a verificat, în această seară, modul în care au fost puse în aplicare măsurile preventive și de intervenție la nivelul unităților administr...

Polițiștii din Botoșani au năvălit în Centrul Vechi, ce constatări au făcut! (foto)

astăzi, 19:19

În noaptea de 28 spre 29 septembrie, între orele 18.00-02.00, a fost desfășurată o razie, cu efective mărite, pe raza orașului municipiului Botoșani și a comunelor arondate Secțiil...

Șeful IȘJ Botoșani, mesaj către directori în condițiile meteo anunțate. „Am făcut un apel...”

astăzi, 18:30

Ligia Deca, ministrul Educației, a anunțat deja că școlile din zonele afectate de fenomenele meteorologice vor fi închise. În acest sens, prof. Bogdan Suruciuc, inspector școlar ge...