CRONICA UNEI ZILE NEGRE IN POLITICA BOTOSANEANA!

CRONICA UNEI ZILE NEGRE IN POLITICA BOTOSANEANA!
LIVIU CAMPANU, PNL: Am vazut copii platiti pentru a fura!

Am vazut cum se manifesta si in aceasta zona PD-L. Ce-am vazut azi este, din nefericire pentru mine, imaginea pe care o pregateste PD-L pentru viitorul tinerilor acestei tari si a copiilor nostri. Am vazut copii platiti pentru a fura. Asta s-a intamplat in aceasta perioada. De asta la sediul PD-L au fost gasite materiale ale celorlalti contracandidati, pentru ca cel care fura sau distrugea un anumit material de campanie, trebuia sa faca si dovada.

 

CATALIN FLUTUR, PD-L: A fost o inscenare ordinara!

Azi, un simpatizant de-al nostru a fost batut exact in barul din fata PD-L si unui activist de-al nostru foarte important i s-a pus mana in gat de catre un candidat la Parlamentul Romaniei. Vreau sa ma refer la domnul Liviu Contac, care si-a permis, impreuna cu un grup de mardeiasi, sa intre in sediul unui partid politic prin efractie. A fost o inscenare ordinara si s-a constatat inca o data un lucru: cardasia politica intre PSD si PNL. 

 

LIVIU CONTAC, PSD: Avem dovezi ca PD-L fura materiale electorale!

Exista casete, filmari, dovada ca PD-L fura materiale electorale ale contracandidatilor. Asteptam inca de la Parchet sa vina mandatul de perchezitie. Intre timp, cei din PD-L au dat foc materialelor furate. Am fost chemat sa scriu compuneri la Politie ca sa nu observ ce se intimpla cu adevarat la PD-L. Eu vin si spun ca acolo sunt lucrurile furate, iar ei ma cheama sa scriu declaratii, in loc sa vina si sa ia masurile care se impun. 

 

CATALIN FLUTUR, PD-L: Au facut tot posibilul sa ne ia la bataie!

Sa vezi un candidat la Parlamentul Romaniei urcat pe garaj, sa vezi membri PSD si PNL catarandu-se pe acoperisul PD-L! Vazandu-le comportamentul sunt absolut convins ca in momentul in care au intrat prima data in sediu au avut grija sa arunce o bucata de banner PSD in sediul PD-L pe care un tanar, simpatizant al partidului, si-a dorit sa il scoata de aici. Au vazut ca nu ne pot invinge cu mijloace politice au facut tot posibilul sa ne ia la bataie.


DAN HUMELNICU, PD-L: Golaneala trebuie sa se termine!

Ca ipoteza neverificata inca, noi consideram ca acel tinar a actionat in nume propriu, ca rezultat al tensiunii constante in care se afla tinerii PD-L aflati la afisaj in oras. Domnul Contac a incercat, lovind tineri si femei, sa-si faca loc cautind asa-zisele bannere. Un alt tanar a spart geamul si a fost identificat si vom face plingere. Golaneala trebuie sa se termine.

 

RADU DRAGUS, PD-L: Sint picanterii de campanie electorala!

Cine a gresit va raspunde in fata legii si nu trebuie exagerat un moment din acesta. Sint picanterii de campanie electorala.



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Olimpicii fotbaliști din Botoșani, pe podium la faza zonală a competiției! (Foto)

astăzi, 07:34
19

Echipele reprezentative ale județului Botoșani, care s-au calificat la această fază a competiției, s-au întors acasă cu rezultate remarcabile.”Atât băieții, cât și...

Pecheziții la AJOFM: Trei agenți economici din Botoșani în vizorul Parchetului European!

astăzi, 07:18
107

Organele de cercetare, sub coordonarea procurorilor Parchetului European, în baza unui ordin de percheziţie domiciliară la sediul AJOFM Botoşani, au ridicat documente care au stat la baza fin...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Cuvios Ioan de la Lavra Veche; Sfântul Sfinţit Mucenic Pafnutie

astăzi, 07:00
16

În Pustia Palestinei, aproape de Ierusalim, se afla o frumoasă aşezare călugărească întemeiată de Sfântul Hariton şi se numea Lavra Veche, întrucât sfântul o...