CRONICA UNEI ZILE NEGRE IN POLITICA BOTOSANEANA!

CRONICA UNEI ZILE NEGRE IN POLITICA BOTOSANEANA!
LIVIU CAMPANU, PNL: Am vazut copii platiti pentru a fura!

Am vazut cum se manifesta si in aceasta zona PD-L. Ce-am vazut azi este, din nefericire pentru mine, imaginea pe care o pregateste PD-L pentru viitorul tinerilor acestei tari si a copiilor nostri. Am vazut copii platiti pentru a fura. Asta s-a intamplat in aceasta perioada. De asta la sediul PD-L au fost gasite materiale ale celorlalti contracandidati, pentru ca cel care fura sau distrugea un anumit material de campanie, trebuia sa faca si dovada.

 

CATALIN FLUTUR, PD-L: A fost o inscenare ordinara!

Azi, un simpatizant de-al nostru a fost batut exact in barul din fata PD-L si unui activist de-al nostru foarte important i s-a pus mana in gat de catre un candidat la Parlamentul Romaniei. Vreau sa ma refer la domnul Liviu Contac, care si-a permis, impreuna cu un grup de mardeiasi, sa intre in sediul unui partid politic prin efractie. A fost o inscenare ordinara si s-a constatat inca o data un lucru: cardasia politica intre PSD si PNL. 

 

LIVIU CONTAC, PSD: Avem dovezi ca PD-L fura materiale electorale!

Exista casete, filmari, dovada ca PD-L fura materiale electorale ale contracandidatilor. Asteptam inca de la Parchet sa vina mandatul de perchezitie. Intre timp, cei din PD-L au dat foc materialelor furate. Am fost chemat sa scriu compuneri la Politie ca sa nu observ ce se intimpla cu adevarat la PD-L. Eu vin si spun ca acolo sunt lucrurile furate, iar ei ma cheama sa scriu declaratii, in loc sa vina si sa ia masurile care se impun. 

 

CATALIN FLUTUR, PD-L: Au facut tot posibilul sa ne ia la bataie!

Sa vezi un candidat la Parlamentul Romaniei urcat pe garaj, sa vezi membri PSD si PNL catarandu-se pe acoperisul PD-L! Vazandu-le comportamentul sunt absolut convins ca in momentul in care au intrat prima data in sediu au avut grija sa arunce o bucata de banner PSD in sediul PD-L pe care un tanar, simpatizant al partidului, si-a dorit sa il scoata de aici. Au vazut ca nu ne pot invinge cu mijloace politice au facut tot posibilul sa ne ia la bataie.


DAN HUMELNICU, PD-L: Golaneala trebuie sa se termine!

Ca ipoteza neverificata inca, noi consideram ca acel tinar a actionat in nume propriu, ca rezultat al tensiunii constante in care se afla tinerii PD-L aflati la afisaj in oras. Domnul Contac a incercat, lovind tineri si femei, sa-si faca loc cautind asa-zisele bannere. Un alt tanar a spart geamul si a fost identificat si vom face plingere. Golaneala trebuie sa se termine.

 

RADU DRAGUS, PD-L: Sint picanterii de campanie electorala!

Cine a gresit va raspunde in fata legii si nu trebuie exagerat un moment din acesta. Sint picanterii de campanie electorala. 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Anunț important de la Apele Române: Ce se întâmplă acum la Barajul de la Stânca-Costești!

astăzi, 08:11
2

Vineri, Administraţia Naţională Apele Române (ANAR) a anunţat că România a cerut Republicii Moldova să aprobe majorarea debitului de apă eliberată din Barajul Stânca-Costeşt...

Botoșăneni condamnați la 10 și 12 ani închisoare pentru uciderea unui bărbat. Motivul pentru care instanța a micșorat daunele morale!

astăzi, 07:38
83

Curtea de Apel Suceava a redus cuantumul pedepsei aplicate inculpatului Ioan Ș. la 10 ani de închisoare (în loc de 12 ani de închisoare), pentru săvârșirea infracțiunii de ...

Andrei Patache și-a certat jucătorii, după Poli Iași - FC Botoșani: ”I-am respectat prea mult!”

astăzi, 07:15
90

La această partidă, oaspeții nu l-au putut avea pe bancă pe antrenorul Bogdan Andone (49 de ani), care a fost suspendat de Comisia de Disciplină a FRF (Federația Română de Fotbal) pentru ...