Sa ne rugam sa sufere cat mai putin!

Sa ne rugam sa sufere cat mai putin!

ANCA PARGHEL

Medicii spun ca sansele Ancai Parghel, care are o forma avansata de cancer, sunt minime.

“Din pacate, in cazul Ancai Parghel este vorba despre o boala galopanta, care acum a lovit cu putere. Nu putem decat sa ne rugam ca artista sa sufere cat mai putin“, au spus medicii care o supravegheaza.

Cantareata a fost internata miercuri seara, in stare grava, in Clinica de Anestezie si Terapie Intensiva a Spitalului Universitar de Urgenta Elias din Bucuresti, ca urmare a complicatiilor afectiunii cronice de care sufera.

Anca Parghel se simte putin mai bine, dar medicii sunt rezervati“, au precizat ieri si reprezentantii artistei. Dupa ce a invins cancerul la san, cantareata de jazz Anca Parghel se confrunta din nou cu acest diagnostic crunt. Boala a recidivat, fiindu-i depistat si cancer de ovare.

In pofida tuturor manevrelor terapeutice efectuate, boala isi continua evolutia, cu prognostic sever“, a declarat Valentin Calu, purtatorul de cuvant al unitatii sanitare.

Artista Anca Parghel sufera de o forma avansata de cancer ovarian, cu metastaze, caruia nici macar medicamentele de ultima generatie nu ii mai pot opri evolutia. Artista a incercat o serie de scheme moderne de tratament atat in tara, cat si in strainatate, insa nici macar moleculele de ultima ora nu au reusit sa stopeze evolutia bolii decat pentru o scurta perioada.

Asa se intampla cu cancerul la un moment dat, te distruge“, spune medicul Serban Marinescu, seful Sectiei de Anestezie si Terapie Intensiva de la Spitalul Elias, din Bucuresti, unde Anca Parghel a fost internata miercurea trecuta.

Medicii ii administreaza artistei medicamente care inlatura durerile provocate de cancer, iar pronosticul in privinta bolii este rezervat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Condamnat cu suspendare pentru trafic de minori, a ajuns în Penitenciarul Botoșani după ce a condus beat!

astăzi, 10:47
18

Principala infracțiune care apare în mandat este cea de conducere sub influența alcoolului, însă în acest caz este vorba doar de o nouă infracțiune, comisă în termenul de...

Autoutilitară la un pas de distrugere, după ce motorul a luat foc! (Foto)

astăzi, 10:14
97

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la compartimentul motor al unei autoutilitare.Evenimentul s-a întâmplat în munici...

Mașină răsturnată în șanț, șofer preluat de polițiști și dus urgent la spital!

astăzi, 10:00
1044

Miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier care se deplasau pe D.N. 29C, în comuna Cândești, au observat un autoturism răsturnat în afara părții carosabile....