Crin Antonescu: Teodor Melescanu va fi exclus din PNL

Crin Antonescu: Teodor Melescanu va fi exclus din PNL
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca Teodor Melescanu va fi exclus din PNL, dupa ce a acceptat sa fie numit in fruntea SIE, de catre presedintele Traian Basescu.

"Am primit din partea domnului Teodor Melescanu un fel de cerere in care anunta ca se autosuspenda, ceea ce nu este cazul. Voi cere excluderea lui Melescanu din PNL, din motive lesne de inteles. Teodor Melescanu nu va mai fi membru al PNL, nu autosuspendat, ci exclus", a precizat liderul liberal, luni.

Antonescu a tinut sa sublinieze ca USL si PNL nu au legatura cu optiunea presedintelui Traian Basescu de a-l numi in fruntea SIE pe Teodor Melescanu.

"Episodul Melescanu nu este foarte suprinzator pentru mine. Ceea ce este important ca opinia publica sa cunoasca este ca USL si PNL nu au nimic in comun cu optiunea lui Traian Basescu si cu optiunea lui Teodor Melescanu", a subliniat presedintele liberal.

Senatorul PNL Teodor Melescanu a fost propus de presedintele Traian Basescu pentru a prelua functia de director al Serviciului de Informatii Externe, lasata libera dupa numirea lui Mihai Razvan Ungureanu in functia de prim-ministru al Romaniei.

Melescanu a acceptat propunerea de a deveni directorul SIE si a anuntat ca s-a autosuspendat din PNL.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

Luni, 6 Mai 2024
205

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

Luni, 6 Mai 2024
451

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

Luni, 6 Mai 2024
131

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...