Crima de la Piatra Neamt: principalul suspect a fost prins!

Cristian Chilat, principalul suspect in cazul crimei de duminica de la Piatra Neamt, a fost prins de politisti luni in jurul orei 13:30. Cristian Chilat, zis "Falau", in varsta de 38 de ani, nu a opus rezistenta. Acesta era ascuns intr-o locuinta din mediul rural si nu avea arma asupra lui. Pentru faptele sale, el risca inchisoare pe viata.

Politistii au organizat filtre in judetul Neamt si in judetele invecinate toata noaptea de duminica spre luni si au verificat masinile din zona, cautandu-l pe suspectul principal in atacul care a avut loc duminica intr-o cafenea, scrie ziare.com.

Un cunoscut interlop, Gheorghita Mararu, a fost impuscat, duminica, de cinci ori, intr-o cafenea din centrul municipiului Piatra Neamt, unde se afla impreuna cu prietenii. Acesta a murit la spital.

Chilat, condamnat pentru violente, incendieri si distrugere

Se pare ca barbatul a fost implicat si in incendierea magazinului Onym, din centrul orasului Piatra-Neamt, care a avut loc in urma cu o saptamana. Politistii au stabilit ca incendiul a izbucnit "ca urmare a folosirii intentionate a unor mijloace de aprindere, mijlocul de producere fiind torta sau sticla incendiara".

Falau a fost retinut si in 2008, arestat si eliberat ulterior, in urma cu trei luni, inainte de termen.

Acesta a ajuns la inchisoare tocmai pentru ca a dat foc unui autoturism, fiind condamnat pentru distrugere. Cand a fost ridicat de la domiciliul sau, in urma cu 2 ani, individul dormea cu un pistol sub perna, avand mai multe arme in casa, insa nu a fost condamnat pentru detinere ilegala de arme.


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Vasile Gavrilă : „Mielul de Paşti nu face parte nici din rânduiala bisericească, nici din pregătirea duhovnicească de Paşti”

astăzi, 10:21
31

De Sfintele Pasti exista obiceiul sa se sacrifice miei. Pastile este o sarbatoare pe care o intalnim atat la evrei, cat si la crestini. Pentru evrei Pastile semnifica trecerea din robia egipteana la l...

Calendar ortodox: În a doua zi de Paște sărbătorim Învierea Domnului și îl cinstim pe Sfântul și dreptul Iov

astăzi, 09:31
35

Sfântul și dreptul Iov, sărbătorit în acest an în a doua zi de Paște, a trăit în Avsitida, între Arabia și Idumeea. Tatăl său era Zaret, iar mama lui era Vosora....

Adăpost cu 28 de animale cuprins de flăcări într-o localitate din Botoșani!

astăzi, 08:58
247

Proprietarul a fost cel care a anunțat incendiul. Când a văzut flăcările, întreaga construcție de aproximativ 120 de metri pătrați ardea.La caz s-au deplasat pompierii din cadru...