Contraatac PSD? - "Nu voi mai ramane pasiv la atacurile PNL!", avertizeaza Portariuc!

Contraatac PSD? - "Nu voi mai ramane pasiv la atacurile PNL!", avertizeaza Portariuc!
"Un cunoscut om de afaceri, un politician mai tanar si cu oarecare experienta si un fost subprefect, profesionist in administratie", sunt propunerile PSD pentru Consiliul Judetean Botosani, in 2016, Ovidiu Portariuc evitand, insa, sa specifice vreun nume concret.

Ovidiu Portariuc a purtat ieri o discutie cu Florin Turcanu, cei doi stabilind ca zilele urmatoare sa se intalneasca si sa poarte o serie de discutii.

"Vom face o delegatie comuna sa discutam, sa vedem care sunt pasii urmatorii. Avem proiecte importante de realizat. Nu voi mai ramane pasiv la atacurile PNL, dar nu putem asista la asemenea declaratii facute si cu ceva timp in urma. De cand a fost acea intentie si anuntare a candidaturilor pentru 2016 s-au creat anumite disfunctionalitati la nivelul Primariei, fapt care ne ridica anumite probleme", a spus Ovidiu Portariuc, presedinte executiv PSD.

Portariuc a precizat, totodata, ca si PSD are pregatiti candidatii pentru 2016, la presedintia CJ, dar ca acestia nu au fost anuntati public.

"Lucrurile acestea trebuie lamurite. Noi nu am venit sa anuntam, desi am putea sa o facem, candidatii, desi avem si noi candidati pentru 2016, dar am preferat sa il sprijnim pe domnul Turcanu sa isi duca la indeplinire proiectele, sa il sprijinim in Consiliul Judetean, sa isi duca la indelinire promisiunile, chiar daca avem si noi cel putin trei posibili candidati pentru 2016 pentru CJ. Dar o vom face atunci nu sa incercam sa punem bete in roate si sa sabotam unele proiecte pe care ni le-am asumat impreuna", a completat Portariuc, mentionand doar ca cei trei posibili candidati sunt "un cunoscut om de afaceri, un politician mai tanar si cu oarecare experienta si un fost subprefect, profesionist in administratie".
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
247

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
308

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
241

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...