CONSTRAATAC - Social-democratii vor ca prefectul judetului sa fie obiectiv si cu oamenii PD-L-ului!

CONSTRAATAC - Social-democratii vor ca prefectul judetului sa fie obiectiv si cu oamenii PD-L-ului!

IONEL ONICIUC: "Este pur si simplu o campanie de mediatizare!"

După ce, joi, Cristian Roman, prefectul judeţului Botoşani, i-a cerut directorului de la Garda de Mediu, Razvan Rotaru, să rezolve problemele cu gropile de gunoi de la Dorohoi şi Bucecea, astazi, într-o conferinţă de presă PSD, senatorul Gheorghe Marcu i-a cerut prefectului sa fie obiectiv şi cu liderul PD-L Vlăsineşti, care ar face campanie PD-L folosindu-se de funcţia sa de şef birou Rentă Viageră.

"Vreau să mă refer la afirmaţiile domnului prefect vizavi de comisarul şef Răzvan Rotaru. În spiritul obiectivităţii, şi dumnealui spunea că face analiză a activităţii în teren, a precizat că ar exista puţin subiectivism din partea comisarului şef. Eu azi nu vin cu subiectivism, ci cu o constatare, şi îl rog pe domnul prefect, în spiritul obiectivităţii, să ia atitudine faţă de constatarea pe care v-o prezint acum. Este vorba despre domnul economist Oniciuc Ionel, liderul PD-L Vlăsineşti, actualmente şef birou Rentă Viageră, care, pe lângă informaţiile cu privire la întocmirea dosarelor de rentă viageră, face campanie PD-L", a declarat senatorul Gheorghe Marcu, preşedintele interimar PSD Botoşani.

Reprezentanţii PSD au spus că Ionel Oniciuc, şeful biroului judeţen de Rentă Viageră Agricolă Botoşani, a inaintat locuitorilor din comuna Vlăsineşti o adresă oficială emisă de şef şi o altă hartie, fără adresă, având sigla Guvernului, a Ministerului Agriculturii, prezentând modul în care cetăţenii din Vlăsineşti pot beneficia de acei bani.

"Este vorba despre o adresă oficială emisă de şef şi o altă foaie, fără adresă, dar atenţie, având sigla guvernului, a Ministerului Agriculturii, prezentând modul în care cetăţenii din Vlăsineşti pot beneficia de acei bani, veţi remarca faptul că aici apare poza cu liderii locali PD-L, nu există niciun număr de înregistrare, dar sub egida acestor instituţii ale statului, dumnealui trimite oamenii să ia informaţii de la doi oameni. În opinia noastră, este un abuz în serviciu, folosind imaginea personală cu însemnul. În spiritul obiectivităţii, solicit domnului prefect Roman să ia atitudine faţă de aceste aspect", a declarat Marcu.

Întrebat cu privire la acuzaţiile care i se aduc de catre şefii PSD, Ionel Oniciuc a precizat că declaraţiile social-democratilor sunt fara fond, si ca ceea ce face el este o campanile de mediatizare, de identificare a tuturor posibililor rentieri agricoli.

"Nu este adevarat ceeea ce spun cei de la PSD, este pur si simplu o campanie de mediatizare a posibilului rentier agricol. Iar numele de la sfârşitul acelei adrese nu ştiu să fie membru PD-L, este un prieten care mă ajută voluntar", a spus Ionel Oniciuc.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani au jucat fotbal în memoria colegului ucis pe un peron de gară!

astăzi, 13:24
1

Astfel, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași (din Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Vaslui și Bacău) au jucat ieri pe Stadionul Areni din Suceava, cu gându...

Bistro Provence, un loc unde simplitatea și eleganța se împletesc armonios pentru a crea o atmosferă relaxantă (galerie foto)

astăzi, 12:44
121

La Bistro Provence din Botoșani poți să savurezi o cafea de calitate sau o gustare delicioasă, dar și un pahar de vin în compania unui preparat simplu și gustos.Bucăt...

Ce pedeapsă a primit un bărbat care a urinat pe mașina de poliție, după ce s-a îmbătat și a provocat un accident rutier

astăzi, 12:39
93

Judecătoria Suceava l-a condamnat pe Cristinel C., aflat în prezent în Penitenciarul Botoşani, la pedeapsa de 4 ani și 20 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, tu...