Constantin Contac: Avem oameni pregatiti pentru posturile de directori adjuncti!

Constantin Contac: Avem oameni pregatiti pentru posturile de directori adjuncti!

 Constantin Contac, liderul PSD  

Liderul PSD Botosani, Constantin Contac, a propus parlamentarilor pesedisti sa discute cu cei din PD-L despre runda a doua de negocieri, dupa ce acestia vor reveni in teritoriu, la sfarsitul saptamanii.

Trebuie sa purtam runda a doua de negocieri referitor la posturile de directori adjuncti si celelalte care raman libere. Avem oameni pregatiti, suficienti! Primii au fost cei 24 nominalizati, a spus Constantin Contac.

Social-democratul botosanean mai spune ca a aflat despre comentariile facute vizavi de nominalizari, insa le considera nejustificate.

Ce daca cei nominalizati sunt tineri? Daca sunt licentiati, au si masterate, de ce sa nu fie? Eu apreciez ca la Camera Deputatilor au numit o tanara de 32 ani. La noi vad ca se comenteaza. Daca au 35 ani, ba ca-s prea tineri, cum se facea referire la statistica. Cand e tanar, spun ca de ce-i tanar? Cand e mai asa, ca se tin de os. Cand e mai batran, spun ca-i mosneag. Pai cum sa mai multumim lumea asta?, s-a intrebat Constantin Contac.

Liderul pesedist a mai spus ca fiecare are dreptul la opinie, insa formatiunea politica pe care o conduce va tine cont in runda a doua de negocieri de criteriile stabilite in Biroul Permanent, acestea fiind in functie de specialitate, de pregatire si de post.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
6

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...

Atenție la condițiile de trafic! Cod galben de ceață în mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 09:21
28

Meteorologii au emis un Cod galben de ceață pentru localitățile: Dorohoi, Hudești, Coțușca, Suharău, Havârna, Vorniceni, Rădăuți-Prut, Ibănești, Șendriceni, Cristinești, Avrămeni...

Olimpiada de Limba și literatura ucraineană maternă 2024 – etapa națională – se va desfășura începând de luni la Botoșani

astăzi, 09:05
20

În perioada 22-25 aprilie 2024, la Botoșani se va desfășura a XXX-a ediție a Olimpiadei naționale de limba și literatura ucraineană maternă – etapa națională, un eveniment de pre...