Constantin Contac: Avem oameni pregatiti pentru posturile de directori adjuncti!

Constantin Contac: Avem oameni pregatiti pentru posturile de directori adjuncti!

 Constantin Contac, liderul PSD  

Liderul PSD Botosani, Constantin Contac, a propus parlamentarilor pesedisti sa discute cu cei din PD-L despre runda a doua de negocieri, dupa ce acestia vor reveni in teritoriu, la sfarsitul saptamanii.

Trebuie sa purtam runda a doua de negocieri referitor la posturile de directori adjuncti si celelalte care raman libere. Avem oameni pregatiti, suficienti! Primii au fost cei 24 nominalizati, a spus Constantin Contac.

Social-democratul botosanean mai spune ca a aflat despre comentariile facute vizavi de nominalizari, insa le considera nejustificate.

Ce daca cei nominalizati sunt tineri? Daca sunt licentiati, au si masterate, de ce sa nu fie? Eu apreciez ca la Camera Deputatilor au numit o tanara de 32 ani. La noi vad ca se comenteaza. Daca au 35 ani, ba ca-s prea tineri, cum se facea referire la statistica. Cand e tanar, spun ca de ce-i tanar? Cand e mai asa, ca se tin de os. Cand e mai batran, spun ca-i mosneag. Pai cum sa mai multumim lumea asta?, s-a intrebat Constantin Contac.

Liderul pesedist a mai spus ca fiecare are dreptul la opinie, insa formatiunea politica pe care o conduce va tine cont in runda a doua de negocieri de criteriile stabilite in Biroul Permanent, acestea fiind in functie de specialitate, de pregatire si de post.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea neștiută a buricului, varianta ”ilegală” a cașcavalului de Săveni

astăzi, 12:47
3

Mihai Ghiduc a documentat istoria cașcavalului de Săveni. Și nu întâmplător, spune el.”Mi-am petrecut copilăria în Săveni și merg acolo de câteva ori pe an, &i...

Demn de filmele de comedie: Botoșănean prins drogat după ce s-a prezentat singur la Poliție

astăzi, 12:01
94

Marți, 3 octombrie 2023, la sediul Poliției Municipiului Botoșani- Biroul Rutier s-a prezentat un tânăr de 22 de ani, din municipiul Botoșani, pentru a declara faptul că a fost implicat &i...

Ce a pățit o femeie care, din milă, a primit în casă o tânără ce părea neajutorată

astăzi, 11:56
169

În cursul zilei de marți, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unei tinere din municipiul Dorohoi, bănuită de com...