Consilierul local Eugen Ţurcanu, în vizorul ANI!

Consilierul local Eugen Ţurcanu, în vizorul ANI!
Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a solicitat de la Primăria Municipiului Botoşani copii ale unor Hotărâri de Consiliu Local ce ţin de activitatea Direcţiei Servicii Publice, Sport şi Agrement, din perioada în care direcţia a fost condusă de Eugen Ţurcanu, care este şi consilier municipal.

ANI a deschis un dosar vizând un posibil conflict de interese de ordin administrativ în ceea ce-l priveşte pe consilierul Eugen Ţurcanu.

“Cei de la ANI ne-au solicitat, în urmă cu o săptămână, toate hotărârile ce ţin de DSPSA, din acest mandat. Le vom pune la dispoziţie toate documentele solicitate", a spus Ioan Apostu, secretarul municipiului.

Eugen Ţurcanu nu se mai află la conducerea Direcţiei Servicii, Publice, Sport şi Agrement din luna ianuarie, anul acesta.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
337

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
482

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
605

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...