Consiliera Cătălina Lupașcu: Se vrea desființarea DSPSA

Consiliera Cătălina Lupașcu: Se vrea desființarea DSPSA

Trecerea sistemului de semaforizare a municipiului Botoșani la Direcția de Edilitare a Primăriei, a stârnit controverse și acuze până la limita legalului.

De la vorbe grele și până la acuze de subterfugii legate de desființarea Direcției de Servicii Publice, Sport și Agrement,  au fost invectivele lansate de aleșii municipali, în mod special de liberali.

“Trecerea sistemului de semaforizare nu este decât un prim pas pentru dezmembarea DSPSA, preluarea unor activități de către alte entități nefăcând altceva decât să lase direcția de specialitate fără obiect de activitate. Vreau să vă spun că am vorbit cu cineva, chiar din interiorul PSD, care mi-a spus vă scopul principal este de a desființa DSPSA și înlătura pe directorul Eugen Țurcanu”, a declarat în plenul ședinței de CL, consilierul liberal, Cătălina Lupașcu.

În replică, reprezentanții PSD, prin vocea liderului de grup, viceprimarul Bogdan Buhăianu, au declarat că nu se dorește altceva decât intrarea în normalitate a unor activități, care în acest moment suferă la capitolul funcționare.

 

Spune-ne opinia ta