Connect-R, accidentat pe DN1

Connect-R, accidentat pe DN1

   Adevarul

Ştefan Mihalache, alias CONNECT-R, a fost accidentat în apropiere de localitatea sibiană Sălişte, pe DN1. Totul s-a petrecut din pricina unui şofer neatent care a intrat pe contrasens, unde a izbit un TIR şi microbuzul în care se afla artistul.

Acesta a declarat că nu şi-a dat seama exact cum s-a petrecut totul. "Mergeam spre Huedin, acolo unde urma să susţinem un concert. La un momentdat am văzut că maşina a intrat pe contrasens şi mi-am pus mână la faţă. Capacul de la airbag a sărit şi m-a rănit la mână. Dacă ar fi după mine aş merge la Huedin, aş putea să fac coregrafia doar din picioare, dar mă tem că acest lucru nu va putea fi posibil", a declarat Connect-R pentru Adevarul.

În ceea ce priveşte restul concertelor, CONNECT-R speră să nu fie nevoit să le anuleze, datorită intervenţiei chirurgicale la care va trebui să fie supus zilele următoare, la Bucureşti. O ambulanţă a ajuns la faţa locului şi a preluat victimele. Pe lângă vedeta de la CONNECT-R, care se pare că s-a ales cu antebraţul drept fracturat, şoferul vinovat a fost şi el transportat de urgenţă la spital.

Conform publicatiei Adevarul, pentru scoaterea şoferului din autoturism a fost nevoie şi de intervenţia unui echipaj de la DESCARCERARE, starea lui fiind destul de gravă. Poliţiştii fac în continuare cercetări pentru a vedea exact cum s-a petrecut totul.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

Duminică, 19 Mai 2024
517

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

Duminică, 19 Mai 2024
53

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

Duminică, 19 Mai 2024
62

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...