Conducerea IPJ a dispus un control la Poliția Vorniceni, după ședința ATOP!

Conducerea IPJ a dispus un control la Poliția Vorniceni, după ședința ATOP!
Ședința Autorității Teritoriale de Ordine Publică (ATOP) de vineri, de la Vorniceni, se lasă cu verificări.

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) a dispus verificarea tuturor aspectelor semnalate de cetățenii prezenți la întâlnirea ce a avut loc la Primăria din Vorniceni, dar și a activității celor doi polițiști din comună.

“Conducerea IPJ a fost informată punctual asupra problemelor discutate în ședința Autorității Teritoriale de Ordine Publică și s-a dispus efectuarea de verificări prin Biroul de control intern. Fiecare dintre problemele ridicate de către cetățenii prezenți la ședința ATOP va fi verificată, iar verificările vor fi extinse la întreaga activitate a agenților de poliție din cadrul Postului de Poliție Vorniceni", a declarat Daniela Gheorghiescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

Compartimentul de control din cadrul IPJ va verifica toate dosarele existente, stadiul cercetărilor şi măsurile dispuse.

Mai mulți cetățeni din Vorniceni, dar și cei din conducerea Primăriei, s-au plâns în ședința ATOP că în ultimii doi ani au fost zeci de furturi în comună, dar hoții nu au fost prinși, case sparte, iar unii oamenii sunt nevoiți să doarmă în pod de frică.

Sătenii i-au mai acuzat de polițiștii din comună că ar încerca să acopere unii răufăcători, motiv pentru care unele cazuri nu ar fi fost soluționate.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sindicatele din Învățământ nu vor pentru profesori salarii diferențiate după performanță!

Joi, 16 Mai 2024
109

Sindicatele din Învățământ au început negocierile cu Ministerul Educației pentru criteriile care vor sta la baza salarizării diferențiate a profesorilor. Amintim că pe 1 april...

Un incendiu provocat de o oală uitată pe foc a creat panică într-un bloc din Botoșani!

Joi, 16 Mai 2024
356

La caz s-au deplasat, în cel mai scurt timp, pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani cu autospecială de stingere cu apă și spumă și una de descarcerare, dar și o ambulanță aparți...

Sucevean amendat la Botoșani pentru transport ilegal de lemne!

Joi, 16 Mai 2024
64

În cursul zilei de miercuri,15 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control, pe drumul comunal din comuna Havârna, o autoutilitară...