Codreanu: Managerul Spitalului Judetean trebuie stabilit prin concurs!

Codreanu: Managerul Spitalului Judetean trebuie stabilit prin concurs!

 Dumitru Codreanu  

Consilierul județean Dumitru Codreanu consideră că funcția de manager la Spitalul Județean ar trebui ocupată prin concurs.

Codreanu susține ca ar putea avea posibilitatea să se inscrie la concurs inclusiv persoane din afara sistemului, menționând ca managementul ar trebui să fie de cea mai bună calitate, mai ales acum, după ce au fost preluate prin comasare incă trei spitale.

"Nu noi, Consiliul Județean, punem manageri acolo. Ocuparea acestui post se poate face prin concurs, dintre toți managerii sau poate fi și altcineva din afară, să se dea un concurs, să iși prezinte fiecare o documentație pentru concurs și ce vrea să facă in continuare cu Spitalul Judetean având în vedere că este deja un colos. Este cea mai mare unitate cu angajați din județul Botoșani", a spus Dumitru Codreanu.

El a mai precizat ca managerul Spitalului Județean va trebui sa incheie contractul cu Casa de Asigurări de Sănătate in așa fel încât bolnavii să beneficieze de tratament si condiții așa cum trebuie.

"Poate dă Dumnezeu ca Mimor să fie mai deschis la minte față de ceilalți și să încheie în așa fel contracte cu Casa de Asigurări astfel încât toți bolnavii să beneficieze de condiții care în acest moment sunt de două ori mai proaste decțt condițiile pe care le are un deținut. Știu care sunt problemele la Spitalul Județean, sunt probleme extraordinar de mari, sunt probleme cu salariile, cu personalul, dar managementul de la Spitalul Judetețean trebuie să fie impecabil ca să putem scăpa de această povară care este și a Consiliului Județean", a mai spus Codreanu.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
329

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
348

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
211

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...