Cod roșu de vreme rea pentru mai multe localități din Botoșani

Cod roșu de vreme rea pentru mai multe localități din Botoșani

Administrația Națională de Meteorologie a emis, miercuri, o avertizare nowcasting de tip Cod roșu de vreme rea pentru mai multe localități din județul Botoșani.  

Pe de o parte, este vorba despre Șendriceni, Vârfu Câmpului, Dersca, Hilișeu-Horia, Pomârla, Mihăileni, Leorda, Cândești, Brăești, Văculești, Lozna și Bucecea, care se află sub avertizare până la ora 17:30.

Pe de altă parte, Ungureni, Bălușeni, Răchiți, Gorbănești, Stăuceni, Unțeni, Nicșeni și Blândești se vor afla sub incidența Codului până la ora 18:00.

„Se vor semnala averse torențiale ce vor depăși 40-45 l/mp - în zona avertizată, în ultima oră s-au acumulat cantități de apă de peste 40 l/mp, vijelie, grindină de medii dimensiuni, frecvente descărcări electrice”, arată ANM.

Populația a fost avertizată prin Ro-Alert.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
754

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
71

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
296

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...