Civilizație Botoșani: Subsol înfundat din cauza vecinilor

Civilizație Botoșani: Subsol înfundat din cauza vecinilor

De aproape o săptămână de zile, în jur de 50 de locatari de pe Strada Vârnav nr. 5, scara C, suportă cu stoicism mirosul înțepător venit de la subsolul blocului.

Această scară de bloc este la capătul liniei de frunizare și canalizare a apei și din cauza vechimii țevii cât și a unor cetățeni care confundă toaleta cu coșul de gunoi, de mai bine de un an, instalația se înfundă aproape regulat.

Locatarii din bloc au făcut nenumărate sesizări la cei de la Nova Apa Serv și conform celor declarate de Romeo Obuf, directorul de exploatare al regiei, în cursul zilei de astăzi va fi rezolvată problema.

“Acolo este o problemă mai veche pe care o vom remedia în cursul zilei de miercuri. Am avut o singură mașină la intervenții și de-abia astăzi pot spune că vom interveni”, a declarat directorul Obuf.

Locatarii s-au arătat nemulțumiți de vecinii de la scările vecine care nu înțeleg termenul de conviețuire în condominiu.

“După cum simțiți și dumneavoastră mirosul este insuportabil. Eu locuiesc la parter și cum ies din casă mă izbește mirosul. Stăm cu ușa de la bloc deschisă pentru a mai aerisi cât de cât. Sperăm ca în cursul zilei de astăzi să se rezolve că nu mai putem”, a declarat Irina Iliescu, locatară a acestei scări.

În asemenea cazuri intervenția celor de la Nova Apa Serv este esențială, chiar dacă durează ceva mai mult timp.

(Mihai Vieriu)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
765

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
73

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
298

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...