Civilizație Botoșani: Subsol înfundat din cauza vecinilor

Civilizație Botoșani: Subsol înfundat din cauza vecinilor

De aproape o săptămână de zile, în jur de 50 de locatari de pe Strada Vârnav nr. 5, scara C, suportă cu stoicism mirosul înțepător venit de la subsolul blocului.

Această scară de bloc este la capătul liniei de frunizare și canalizare a apei și din cauza vechimii țevii cât și a unor cetățeni care confundă toaleta cu coșul de gunoi, de mai bine de un an, instalația se înfundă aproape regulat.

Locatarii din bloc au făcut nenumărate sesizări la cei de la Nova Apa Serv și conform celor declarate de Romeo Obuf, directorul de exploatare al regiei, în cursul zilei de astăzi va fi rezolvată problema.

“Acolo este o problemă mai veche pe care o vom remedia în cursul zilei de miercuri. Am avut o singură mașină la intervenții și de-abia astăzi pot spune că vom interveni”, a declarat directorul Obuf.

Locatarii s-au arătat nemulțumiți de vecinii de la scările vecine care nu înțeleg termenul de conviețuire în condominiu.

“După cum simțiți și dumneavoastră mirosul este insuportabil. Eu locuiesc la parter și cum ies din casă mă izbește mirosul. Stăm cu ușa de la bloc deschisă pentru a mai aerisi cât de cât. Sperăm ca în cursul zilei de astăzi să se rezolve că nu mai putem”, a declarat Irina Iliescu, locatară a acestei scări.

În asemenea cazuri intervenția celor de la Nova Apa Serv este esențială, chiar dacă durează ceva mai mult timp.

(Mihai Vieriu)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un preot orb va sluji la o mănăstire iubită de mulți botoșăneni. ”Deși ochii săi trupești nu cunosc lumina…”

astăzi, 11:46
121

În curând obștea Mănăstirii Piatra Tăieturii din comuna suceveană Panaci aflată la cota 1.600, se va îmbogăți cu un nou preot.Este vorba de Părintele Sofian Costea care,...

Primăriile din Botoșani care stau mereu cu mâna-ntinsă la Guvern. „Nu facem față cheltuielilor din venituri proprii!”

astăzi, 10:45
174

Potrivit statisticilor, la nivel național, mai bine de două treimi din primăriile de comună din România nu reușesc să achite nici măcar salariile angajaților sau să achite facturile din...

Mailat, eroul de pe Municipal: ”Știu cât muncesc și cât de mult îmi doresc să salvez echipa de la retrogradare!”

astăzi, 10:14
248

Meciul a fost marcat de autogolul lui Gabriel de Moura în minutul 13, care a deschis scorul în favoarea echipei moldovene.În timp ce pentru Dinamo, Astrit Slemani a reușit să e...