Ciolos o retrage pe Guseth de la Justitie: E si vina ei. Apar primele contestatii la adresa Elisabetei Lipă: "Management zero, om modest în gândire"

Premierul desemnat Dacian Ciolos a decis sa o retraga pe Cristina Guseth din echipa guvernamentala cu care urmeaza sa mearga marti in Parlament sa ceara votul de investitura, cu toate ca aceasta obtinuse aviz pozitiv in comisiile de specialitate.
 
"Pentru a nu vulnerabiliza in niciun fel increderea in ministrul Justitiei din Guvern, intr-un an foarte important pentru mentinerea credibilitatii activitatii Justitiei, am hotarat sa retrag propunerea doamnei Cristina Guseth pentru acest portofoliu. Dimineata voi inainta conducerii Parlamentului o noua propunere", a scris pe Facebook Dacian Ciolos, in jurul orei 01:30.

Unul dintre comentatorii de pe pagina premierului desemnat isi exprima regretul ca acesta face "jocul parlamentarilor speriati de integritatea doamnei Guseth".

"Imi pare rau, dar cred ca faceti jocul parlamentarilor speriati de integritatea doamnei Guseth si nu este deloc acesta sensul miscarii care a determinat aceste schimbari. Ce raspunde un candidat potrivit pentru aceasta functie cand e intrebat de imunitati? Ca da, este bine asa cum este? Nu cred, dar raspunsul unui om integru - ca trebuiesc revizuite pentru ca impieteaza asupra actului de justiei - nu-l va califica la votul comisiei. Nu e evident un cerc vicios? Doamna Guseth a trebuit sa respire o atmosfera toxica in aceste audieri si sa raspunda la intrebari perfide si manipulatorii. Asta e doar un exemplu, dar intreaga audiere din comisie a fost orchestrata ca sa decideti asa... Imi pare rau ca aveti astfel de sensibilitati si incepeti cu un astfel de compromis", ii scrie comentatorul.

Ciolos ii raspunde scurt: "A fost si vina doamnei Guseth. Altfel nu as fi decis asta".

Un alt comentator o contesta pe Elisabeta Lipa: "Domnule Ciolos, nu am reusit sa inteleg nici nominalizarea Elisabetei Lipa. Ati stat vreodata de vorba cu dansa? Presupun ca nu. Managementul Elisabetei Lipa este zero. Este un om modest in gandire. Nu cred ca ar fi rau daca v-ati face timp sa vorbiti cu dansa, macar cateva minute".

Raspunsul premierului desemnat straneste reactii negative.
"Am stat de vorba, desigur. Din cate stiu este manager la clubul Dinamo", a raspuns Ciolos, provocand o reactie nervoasa.

"Din cate stiu?!? Domnule Dacian Ciolos, nu credeti ca ar fi datoria dumneavoastra sa stiti tot ce se poate sti despre oamenii pe care ii propuneti? Am privit cu entuziasm numirea dumneavoastra si sper sincer sa va gasiti ritmul...", i-a scris un alt comentator.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie de informare a elevilor cu privire la normele de siguranță, desfășurată de jandarmi în Botoșani și în alte două localități!

Saturday, 7 September 2024

Activitatea s-a desfășurat în cadrul campaniei de informare „Școli în siguranță", premergătoare deschiderii anului școlar 2024 – 2025, și a constat în discu...

Transportul copiilor în mașină: Ce spune Codul Rutier!

Saturday, 7 September 2024

Dar, la fel de important, Codul Rutier stabilește de la ce vârstă au voie copiii în mașină, indiferent de locul pe care îl ocupă. Conform legii, copiii care nu au împli...

Valeriu Iftime: „Mergem înainte, la fel de hotărât!”

Saturday, 7 September 2024

Cam asta a fost reacția mea când am citit postarea doamnei Federovici, în care sunt acuzat de misoginism. Confuzie totală A trebuit să citesc de două ori ca să mă asigur că mintea n...