Chis vrea info-chiosc. "Bani cheltuiti degeaba", este de parere prefectul Cristian Roman!

Chis vrea info-chiosc. "Bani cheltuiti degeaba", este de parere prefectul Cristian Roman!

 Cristian Roman, prefectul judetului Botosani  

Directorul Agentiei Judetene de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit si-a prezentat, in cadrul Colegiului Prefectural de luni, intentia de a deschide un info-chiosc prin intermediul caruia persoanele interesate sa aiba acces la informatii privind accesul la fondurile europene.

Prefectul Cristian Roman nu a fost atat de incantat de idee, afirmand ca cei care au societati comerciale in domeniul agricol au si acces la internet, deci la absolut toate informatiile necesare.

"Eu va spun, din experienta proprie, ca aceste chioscuri sunt niste bani cheltuiti, niste aparate care stau degeaba. Nu vreau sa va descurajez, dar ar trebui sa gandim impreuna acest proiect, pentru ca in final sa iasa ceva bun. Cine are firma, are si net ca sa isi poata lua informatiile cu ajutorul calculatorului", a precizat Cristian Roman, prefectul judetului Botosani.

Alexandru Chis, directorul AJPDRP, a insistat sa isi argumenteze ideea. "Va fi un limbaj extrem de simplu si ne bazam pe experienta deschiderii unor astfel de info-chioscuri in alte judete", a concluzionat Alexandru Chis.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
11

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
17

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...

Expoziție-concurs dedicată Sărbătorilor Pascale la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 12:16
36

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” (Filiala Primăverii) Botoșani invită iubitorii de frumos să admire expoziția - concurs  „Lumină din lumină".Organizată d...