E.ON şi ISU Botoşani aduc daruri din partea lui Moş Crăciun în taberele de sinistraţi

E.ON şi ISU Botoşani aduc daruri din partea lui Moş Crăciun în taberele de sinistraţi
În preajma sărbătorilor de iarnă, Grupul E.ON în România ÅŸi Inspectoratul pentru SituaÅ£ii de Urgenţă al judeÅ£ului BotoÅŸani aduc o rază de speranţă ÅŸi bucurie in sufletele celor care au avut de suferit în această vară din cauza inundaÅ£iilor.

Aproximativ 100 de familii ÅŸi peste 160 de copii din Dorohoi, HiliÅŸeu, Åžendriceni ÅŸi BroscăuÅ£i se întâlnesc astăzi, 13 decembrie a.c., cu MoÅŸ Crăciun reprezentat de angajaÅ£ii E.ON ÅŸi I.S.U. Cei mici, dar ÅŸi cei mari din taberele de sinistraÅ£i primesc cadouri constând în produse alimentare ÅŸi de igienă, dulciuri, fructe, căciuli, fulare etc. Totodată, reprezentanÅ£ii lui MoÅŸ Crăciun vor împodobi doi brazi în zonele Dumbrava RoÅŸie ÅŸi Drochia, astfel încât unul din simbolurile sărbatorilor de iarnă – bradul- să fie prezent în mijlocul sinistraÅ£ilor, iar spiritul sărbătorilor să fie viu în continuare, în sufletele lor, se arată într-un comunicat de presă.
 


"Grupul E.ON în România a sprijinit comunităţile din zona Dorohoi încă de la momentul producerii inundaÅ£iilor. Voluntarii noÅŸtri au fost prezenÅ£i pentru a ajuta la îndepărtarea efectelor dezastrului ce a lovit această zonă, iar compania a donat produse de primă necesitate. Sprijinul nostru către aceste comunităţi nu s-a oprit aici, iar astăzi încercăm să aducem puÅ£ină bucurie celora a căror viaÅ£a a fost puternic  afectată de inundaÅ£ii. Totodată refacem ÅŸi dezvoltăm reÅ£elele de distribuÅ£ie a energiei electrice ÅŸi a gazelor naturale pentru locuinÅ£ele nou construite sau refăcute, ca urmare a inundaÅ£iilor. Sperăm ca ajutorul nostru să ofere posibilitatea oamenilor să depăşească momentele critice din această vară ÅŸi să beneficieze de o atmosferă potrivită sărbătorilor de iarnă", a declarat dl. Frank Hajdinjak, Directorul General  E.ON România.

"Apropierea Sărbătorilor de Iarnă ne oferă prilejul de a fi alături din nou de persoanele afectate de inundaÅ£iile din această vară ÅŸi prin acÅ£iuni umanitare, menite să le acorde sprijin moral ÅŸi material. Aceste activităţi, care fac încă o dată dovada laturii umaniste a profesiei de pompier, apropierii de oameni ÅŸi preocupării permanente pentru cei defavorizaÅ£i de un destin nedrept, vor continua ori de câte ori vom avea ocazia", a declarat colonelul Radu Anton, inspector ÅŸef al I.S.U. BotoÅŸani.



Personalul Inspectoratului pentru SituaÅ£ii de Urgenţă al judeÅ£ului BotoÅŸani se implică zilnic în viaÅ£a comunităţii desfăşurând activităţi specifice de protejare a populaÅ£iei, bunurilor ÅŸi mediului împotriva efectelor situaÅ£iilor de urgenţă.

Grupul E.ON a sprijinit comunităţile afectate de dezastre naturale, fiind conÅŸtient că susÅ£inerea celor afectaÅ£i nu este doar responsabilitatea statului sau a comunităţilor locale. Implicarea E.ON în ajutorarea semenilor reprezintă o dovadă a faptului că suntem un grup de companii responsabile faţă de societatea în care activăm ÅŸi din care facem parte.

Atât Grupul E.ON în România, cât I.S.U. BotoÅŸani vor continua să se implice în activităţi destinate comunităţilor locale, astfel încât acestea să beneficieze de sprijin ÅŸi ajutor în situaÅ£ii de urgenţă ÅŸi nu numai.



 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
15

Înaintea sărbătorilor pascale, poliÈ›iÈ™tii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale È...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
27

 Cu multă dorire în suflet pentru viaÅ£a monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată ÅŸcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
280

Proiectul de lege care propune eliminarea obligaÈ›iei părinÈ›ilor singuri de a lucra în ture de noapte È™i precizează că aceÈ™tia pot lucra doar dacă îÈ™i doresc a fost votat favorabil...