Chiriasii locuintelor de serviciu din Centrul Vechi au primit cheile! Vezi cum arata locuintele

Chiriasii locuintelor de serviciu din Centrul Vechi au primit cheile! Vezi cum arata locuintele
Beneficiarii locuintelor de serviciu din Centrul Vechi au primit, marti, cheile apartamentelor si garsonierelor in care vor locui de acum inainte.







Acestea au fost inmanate de primarul Ovidiu Portariuc, iar cei care au primit locuinta de serviciu pot deja sa se mute. In total au fost repartizate 20 de locuinte de serviciu, acestea fiind deja racordate la reteaua de electricitate, incalzirea facandu-se cu ajutorul centralelor pe gaz.








Locuintele din Centrul Vechi au fost transformate in locuinte de serviciu, printr-o Hotararea de Consiliu Local, si au fost inchiriate personalului de specialitate din institutiile si serviciile publice aflate in subordinea CL, respectiv Teatrul Mihai Eminescu, Teatrul pentru Copii si Tineret Vasilache, Filarmonica, Directia Servicii Publice, Sport si Agrement, Primaria, Serviciul Public Local de Asistenta Sociala si Politia Locala, dar si angajati ai Primariei Botosani. Cei care au primit cheile s-au declarat entuziasmati de spatiile in care vor locu si spera ca pana de sarbatori sa se mute pentru a putea petrece in casa noua.

“Era ideal daca ar fi fost posibil sa ne mutam mai in vara, ca de sarbatori sa fim mutati, dar e foarte bine si acum. Sa dea Dumnezeu sa fie cat mai multi oameni buni in Centrul Vechi si  a arate ca un centru istoric adevarat al unui oras care se vrea european", a spus una dintre chiriase.

Chiria va ajunge pana la 100 de lei pe luna.









“Astazi incercam sa dam din cele 20 de locuinte repartizate, aproximativ jumatate, iar maine sa le vom da si pe restul, astfel incat daca e posibil sa reuseasca sa se mute pana de sarbatori. Sper sa aiba noroc si sper sa dea acel imbold Centrului Vechi de a redeveni ce a fost. Noi am luat si masuri de siguranta, am deschis un punct de lucru al Politiei Locale si usor vom incerca sa revitalizam si activitatea comerciala", a spus primarul Ovidiu Portariuc.



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elev din Botoșani distins cu Premiul I la etapa națională a Olimpiadei de Franceză! (Foto)

astăzi, 08:34
12

Vladimir Cotruță, elev in clasa a X-a bilingv franceză la Colegiul Național "A.T. Laurian" Botoșani, a obținut Premiul I la Olimpiada Națională de Limba Franceză. Nu este...

Sancțiune dură pentru dinamovistul care l-a accidentat pe Romario Benzar!

astăzi, 08:16
118

Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal a anunțat marți o serie de sancțiuni disciplinare, printre care cea mai severă a fost dictată dinamovistului Hakim Djamel Abdallah....

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Proroc Ieremia; Sf. Cuv. Mc. Eftimie, Ignatie și Acachie

astăzi, 08:00
12

Sfântul Proroc Ieremia era din Anatot, cetatea preoţilor, în partea lui Veniamin, cetate departe de Ierusalim ca la trei mile.Tatăl său se numea Helchie şi era mai marele preoţilo...