Punctul de lucru al Politiei Locale, din Centrul Vechi, a fost deschis

Punctul de lucru al Politiei Locale, din Centrul Vechi, a fost deschis
Politia Locala si-a inceput activitatea in noul spatiu din Centrul Vechi, pus la dispozitie de municipalitate. Seful Politiei Locale, Ioan Onutu, a spus ca politistii locali nu vor sta permanenta in respectivul sediu si nu vor avea munca de birou, acestia avand misiunea de a patrula.

In cazul in care vor fi semnalate incidente in Centrul Vechi, poate fi apelat numarul de urgenta afisat pe geamul punctului de lucru al Politiei Locale, iar cea mai apropiata patrula va interveni.

“Pe timpul zilei avem o patrula care actioneaza in zona, pentru ordinea si linistea publica a cetatenilor din acest perimetru. In momentul in care politistii sunt in patrulare exista un numar de telefon afisat pe usa, exista dispeceratul care monitorizeaza prin camere video zona si imediat intervine patrula care este mai apropiata. Avem patrula si in Piata, avem si in Centrul Vechi si pe pietonale si se intervine in situatii de urgenta. Nu avem activitate de birou sa stea cineva aici, vor fi in zona", a spus Ioan Onutu, seful Politiei Locale.

Primarul Ovidiu Portariuc a precizat ca isi doreste ca pe viitor sa fie politisti locali care sa asigure  permanenta si la punctul de lucru.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Medaliați la olimpiade naționale: Elevi care fac cinste școlii din Botoșani! (Foto)

astăzi, 11:17
16

Elevii din Botoșani urcă pe podiumurile competițiilor naționale. Sunt apreciați pentru capacitatea lor de a descifra tainele cifrelor, și nu numai, de a sintetiza mii de ore de stiu în doa...

(A) ROLAND PARTNERS S.R.L. - Comunicat de presă

astăzi, 10:52
30

Beneficiarul ROLAND PARTNERS S.R.L., cu sediul în Municipiul Botoșani, Str. George Enescu, Nr. 2, Bloc P2, Scara A, Etaj 3, Ap. 9, județul Botoșani, urmează să implementeze proiectul "...

Acuzații de BLAT după meciul Petrolul - FC Botoșani. ”Arătau ca niște maidanezi jigăriți, gudurându-se pe lângă botoșănenii veniți la sigur…” (Video)

astăzi, 10:03
394

Partida a avut o dinamică extrem de imprevizibilă, asta după ce în minutul 67 prahovenii au solicitat un penalty pentru un fault asupra lui Musi, fotbalist împrumutat de FCSB la Petrolu...