Cel mai fidel sustinator al Sandrei Izbasa: Iubitul ei Andrei, fiul Marianei Bitang!

Cel mai fidel sustinator al Sandrei Izbasa: Iubitul ei Andrei, fiul Marianei Bitang!
Campioana olimpică de la sărituri îl are acasă pe cel mai fidel susţinător: iubitul ei, Andrei, fiul antrenoarei Mariana Bitang!

Aurul cucerit la sărituri de Sandra Izbaşa a adus o bucurie dublă în mijlocul familiei Marianei Bitang. Aceasta deoarece fiul său, Andrei (24 de ani), a suferit în faţa televizorului atât pentru mama lui, cât şi pentru iubita lui, nimeni alta decât Sandra Izbaşa, scrie Clikc.ro.

Andrei şi Sandra, care e cu doi ani mai mică, îşi trăiesc povestea de dragoste departe de ochii lumii, din 2010.

Cei doi îndrăgostiţi au ţinut secretă relaţia lor până în primăvara acestui an, când Andrei şi-a aşteptat iubita cu flori la aeroport, la revenirea de la Campionatul European de la Bruxelles, unde gimnasta a cucerit două medalii de aur, la sărituri şi cu echipa.

Jocurile Olimpice de la Londra i-au adus Sandrei alte două medalii importante în palmares, una de aur la sărituri şi una de bronz pe echipe, lucru ce a făcut-o să plângă de bucurie.

Chiar dacă timpul nu i-a permis să-i fie alături Sandrei la Londra, Andrei a privit din faţa televizorului concursul, trăind cu emoţie fiecare participare.

"M-am bucurat foarte mult pentru Sandra, merita o medalie de aur la Olimpiadă. A muncit foarte mult pentru această competiţie, îi ţin pumnii şi pentru finala de la sol. Sunt convins că va reuşi să-şi facă exerciţiile la capacitate maximă şi va urca pe podium. În tot acest timp am stat cu sufletul la gură în faţa televizorului, serviciul nu mi-a permis să plec o perioadă atât de lungă din ţară. Am vorbit la telefon, chiar dacă are un program foarte strict ne auzim aproape în fiecare zi", a declarat, în exclusivitate pentru Click.ro, fiul antrenoarei Mariana Bitang.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii rutieri din Botoșani, și în acest week-end pe urmele șoferilor „certați” cu legea!

astăzi, 17:18
7

În cadrul activităților desfășurate au fost organizate cinci filtre rutiere, fiind controlate 122 de autovehicule și efectuate 54 de testări alcoolscopice, iar în urma neregulilor co...

Rapid - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:47
18

Rapid și FCSB se întâlnesc în această seară în ultima etapă a play-off-ului SuperligiiVerifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Derby-ul din a...

Festivalul Luminilor aduce veselia și fantezia la Botoșani și Săveni! (Foto)

astăzi, 16:06
76

Pentru toți botoșănenii și săvinenii acest festival este ca o gură de aer proaspăt în agitația cotidiană. Cu activități variate, spectacole captivante și o atmosferă plină de energ...