Botosanean cercetat penal pentru ca a reprodus ilegal, pe calculatoarele unei societati comerciale, programe pe calculator şi muzică!

Botosanean cercetat penal pentru ca a reprodus ilegal, pe calculatoarele unei societati comerciale, programe pe calculator şi muzică!
Prejudiciul cauzat titularilor de drepturi este de peste 8.300 de euro şi urmează a fi recuperat prin măsuri asiguratorii!

În data de 06.08.2012, Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani au dispus începerea urmăririi penale faţă de A. C. Marius, de 36 ani, din municipiul Botoşani, pentru săvârşirea infracţiunilor de reproducere neautorizată pe sisteme de calcul a programelor pe calculator în oricare dintre următoarele modalităţi: stocare, instalare, rulare sau execuţie, afişare ori transmitere în reţea internă şi de reproducere  a operelor purtătoare de drepturi conexe.

În cursul anului 2010, A.C. Marius a reprodus fără drept, pe calculatoarele unei societăţi comerciale, programe pe calculator şi muzică, fără a deţine acordul titularilor de drepturi.
         
Prejudiciul cauzat titularilor de drepturi este în sumă de 8.319 euro şi urmează a fi recuperat prin măsuri asiguratorii.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii rutieri din Botoșani, și în acest week-end pe urmele șoferilor „certați” cu legea!

astăzi, 17:18

În cadrul activităților desfășurate au fost organizate cinci filtre rutiere, fiind controlate 122 de autovehicule și efectuate 54 de testări alcoolscopice, iar în urma neregulilor co...

Rapid - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:47
16

Rapid și FCSB se întâlnesc în această seară în ultima etapă a play-off-ului SuperligiiVerifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Derby-ul din a...

Festivalul Luminilor aduce veselia și fantezia la Botoșani și Săveni! (Foto)

astăzi, 16:06
69

Pentru toți botoșănenii și săvinenii acest festival este ca o gură de aer proaspăt în agitația cotidiană. Cu activități variate, spectacole captivante și o atmosferă plină de energ...