Cea mai scumpa bere din lume curge din animale impaiate

Cea mai scumpa bere din lume curge din animale impaiate
Costa chiar 700 de lire sterline, este foarte alcoolizata si ajunge la doritori in sticle introduse in corpul unor animale moarte si impaiate. Vezi cine a avut ideea!

Pe vreme de criza unora le vin idei trasnite, unele dintre ele frizand grotescul. In cazul de fata, un taxidermist (pe intelesul tuturor, taxidermistul este o persoana care stapaneste arta impaierii animalelor) a considerat ca a impaia animale nu mai este un job atat de satisfacator si a trecut la urmatorul nivel. El a inceput sa comercializeze sticle cu bere "ambalate" in corpurile unor animale impaiate chiar cu mana sa.


O bere la tap? Mai bine una la veverita!

Astfel, dintr-o frumoasa veverita, mai exact din gura ei, iese gatul unei sticle de bere denumita BrewDog`s The End of History. Berea are o concentratie alcoolica de 55% si este una de origine belgiana, dupa o idee pornita de la cea mai tare bere din lume, cu un gust aparte.

Desi par amuzante, creatiile taxidermistului sunt socante!

Doar 11 sticle au fost create, 4 venind la doritori in "ambalaj" de veverita si 7 in cel de nevastuica. Pretul este unul piperat, de 500 de lire sterline (2.550 de lei) pentru o bere servita in nevastuica impaiata si de 700 de lire sterline (3.760 de lei) pentru ambalajul de veverita.


Vestea buna?

Animalele folosite la aceasta editie limitata au murit accidental, fiind calcate de masini.

Vestea rea?

Toate sticlele au fost deja comandate de doritorii de bere "altfel", cu siguranta printre clienti fiind si miliardari excentrici.
 

Sursa: apropo.ro



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
41

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
20

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...

Expoziție-concurs dedicată Sărbătorilor Pascale la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 12:16
40

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” (Filiala Primăverii) Botoșani invită iubitorii de frumos să admire expoziția - concurs  „Lumină din lumină".Organizată d...