Cea mai bine clasată companie în Botoșani, Electroalfa ocupă locul 73 în top 100 angajatori

Cea mai bine clasată companie în Botoșani, Electroalfa ocupă locul 73 în top 100 angajatori

Electroalfa este unul dintre cei mai mari jucători din industria echipamentelor electrice și a confecțiilor metalice din România, antreprenor general și integrator de soluții în domeniul energetic.

Anuarul '100 Cei mai buni Angajatori din economie', realizat de Capital Media Production poziționează Electroalfa pe locul 73, aceasta fiind cea mai bine clasată companie din Botoșani. Numărul de angajați la nivel de grup, nivelul salariului mediu net și pachetul de beneficii au făcut ca Electroalfa să se califice în categoria celor mai doriți angajatori, fapt confirmat atât de locul ocupat, cât și de studiul ‘Cei mai doriți angajatori’ realizat de Catalyst.

“Menținem în relația cu oamenii o atitudine transparentă, deschisă, iar procesul de comunicare este aspectul asupra căruia ne concentrăm cel mai mult. Prin proiectele noastre tratăm oamenii la nivel holistic și încurajăm tinerii să facă pasul spre management. Suntem o echipă dedicată, cu spirit de autodepășire, model de armonie între oameni și tehnologii, iar acest lucru este insuflat fiecărui om din companie prin modul de lucru, obiectivele individuale și cele globale ale companiei”, a menționat Dorina Balan, manager HR Electroalfa.

Pentru că pachetul salarial are un rol determinant, în fidelizarea personalului, compania a efectuat creșteri salariale când alte companii își restrângeau activitatea, iar această strategie a contat mult în retenția și atragerea de personal din piață.