Cauza incendiului de pe Bulevardul Mihai Eminescu, din municipiul Botoșani!

Cauza incendiului de pe Bulevardul Mihai Eminescu, din municipiul Botoșani!
În urma verificărilor făcute de reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență s-a stabilit de la ce a pornit incendiul din noaptea de joi spre vineri la o anexa a unei case de pe Bulevardul M. Eminescu, din municipiul Botoșani.

O maşină de spălat lăsată sub tensiune nesupravegheată a generat un scurtcircuit electric care a aprins o anexă din curtea unui localnic din municipiul Botoşani.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Nicolae Iorga al Judeţului Botoşani a fost solicitat să intervină pentru stingerea incendiului puţin înainte de ora 01.00.

La faţa locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani, cu două autospeciale cu apă şi spumă.

La sosirea gărzii de intervenţie, ardeau câteva bunuri din anexă şi o parte din acoperiş, existând pericolul de propagare a flăcărilor şi la alte clădiri din imediata vecinătate. Incendiul a fost stins în limitele găsite de pompieri. Au ars o maşină de spălat, un boiler şi o parte din acoperiş, pagubele fiind estimate la cca. 2.500 lei.
         
Pompierii au salvat şi protejat bunuri materiale în valoare de 300.000 de lei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Invitație la Festivalul Filmului European. ”Botoșaniul este o perlă de efervescență culturală!”

astăzi, 15:16
49

Pentru al doilea an consecutiv la Botoșani, Festivalul Filmului European, organizat de Institutul Cultural Român împreună cu Primăria Municipiului Botoșani, aduce filme europene de ref...

Fată de 14 ani, din Botoșani, căutată de Poliție. Are păr roșcat și poartă o geacă neagră!

astăzi, 13:43
178

Claudia a părăsit domiciliul joi, 9 mai 2024, în jurul orei 14:00, iar până în prezent nu a revenit și nici nu și-a contactat familia.Guriuc Claudia Elena are 1,60 m î...

(A) Primăria și Consiliul Local al comunei Mihai Eminescu anunță cea de-a XV – a ediție a Festivalului Floare Albastră

astăzi, 13:24
134

Primăria și Consiliul Local al comunei Mihai Eminescu organizează în zilele de 25 și 26 mai 2024 cea de-a XV – a ediție a Festivalului Floare Albastră.Evenimentul se organizează d...