A solicitat ajutor prin 112, dar apoi a susţinut că s-a lovit singură cu paharul în cap!

A solicitat ajutor prin 112, dar apoi a susţinut că s-a lovit singură cu paharul în cap!
O femeie cu o rană sângerândă la cap şi un bărbat fumând liniştit în bucătărie! Asta au găsit jandarmii în casa unor botoşăneni, după ce femeia a solicitat ajutor prin 112. Cu toate acestea, la faţa locului, soţia a susţinut că... s-a lovit singură cu paharul în cap!

Joi seara, o femeie în vârstă de 55 de ani a solicitat intervenţia forţelor de ordine prin apel la numărul unic de urgenţă 112, în urma unui scandal în familie pe fondul consumului de alcool.

Echipajul de jandarmi care s-a deplasat pe strada Slt. Ioan Frunzetti din municipiul Botoşani a găsit-o pe femeie cu o rană sângerândă la cap, în timp ce soţul fuma liniştit în bucătărie.

În urma verificărilor efectuate, jandarmii au stabilit că totul a pornit de la o discuţie în contradictoriu pe probleme familiale care a degenerat, soţul lovind-o în zona capului cu paharul de sticlă din care bea bere. Nu s-a mulţumit cu atât şi a încercat să o agreseze în continuare, dar soţia s-a apărat şi a reuşit să sune la 112.

Ambulanţa solicitată de jandarmi a preluat-o pe femeia agresată şi a transportat-o la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

"Cu toate că susţinea că soţia s-ar fi lovit singură cu paharul în cap, bărbatului i-au fost întocmite de către jandarmi actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie, faptă pedepsită de Codul Penal cu închisoare de la trei luni la doi ani şi şase luni", informează Compartimentul Informare şi Relaţii Publice din cadurl IJJ Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
120

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
120

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
1025

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...