Catalina Lupascu: "Alianta raului ar fi existat daca noi, PNL-ul, am fi acceptat anumite initiative ale domnului primar"

Viceprimarul municipiului Botosani, Catalina Lupascu, a recunoscut ca exista anumite intalniri si discutii intre Partidul National Liberal si Partidul Democrat Liberal pentru formarea unei noi majoritati, atat in Consiliul Local, cat si in Consiliul Judetean, insa a precizat ca nu este o "alianta a raului" asa cum a numit-o primarul Ovidiu Portariuc.

Lupascu este de parare ca "alianta raului" de la nivelul municipiului Botosani ar fi existat intre PSD si PNL, daca liberalii ar fi votat toate proiectele propuse de edilul-sef in sedintele de Consiliu Local.

"Exista aceste intalniri si intelegeri pentru realizarea unei noi majoritati, atat la la nivelul Consiliului Local al municipiul Botosani, cat si la nivelul Consiliului Judetean. Eu n-as vorbi despre alianta raului, fiindca asa cum stiti, noi PNL-ul n-am votat anumite proiecte ale domnului Ovidiu Portariuc, tocmai pentru ca ne simteam intr-o alianta a raului. Cred ca daca am fi ramas si am fi acceptat anumite initiative ale domnului primar, abia atunci, atat presa, cat si opinia publica, ar fi spus ca exista o alianta a raului pentru Botosani", a declarat Catalina Lupascu.

Aceasta a dat si exemplu de un proiect care a fost respins in Consiliul Local si care ar fi facut rau locuitorilor municipiului Botosani.

"Va aduc aminte proiectul de hotarare care viza infiintarea Asociatiei Spirit Civic, asociatie care avea ca obiectiv clar stipulat, impartirea de pachete catre persoanele care ar fi avut nevoie, fara a fi delimitat clar grupul tinta. Mai mult decat atat s-a incercat si s-a dorit ca noi sa votam o lista de nume si prenume, fara domiciliu si act de identitate, care ar fi trebuit sa se ocupe de primii bani care ar fi ajuns din bugetul local al Primariei. Cred ca atunci botosanenii ar fi spus ca suntem o alianta a raului, avand in vedere ca se duceau niste bani catre o alta zona", a adaugat viceprimarul municipiului Botosani.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Anunț AJOFM Botoșani: În atenția agenților economici!

astăzi, 19:42

„Pentru accesarea contului dumneavoastră din PULS este necesară setarea unei parole folosind link-ul: puls.anofm.ro și adresa de e-mail la care aveți acces (dacă ați avut un cont in SEMM) ...

Proiect USR: Imobilele pentru care s-au folosit 30% materiale reciclate nu vor mai plăti impozite locale 3 ani!

astăzi, 18:52

Proiectul are ca scop îmbunătățirea semnificativă a gestionării, reciclării și valorificării acestor deșeuri în România. Inițiativa vine ca răspuns la nevoile urgente de a...

Sistemul informatic de monitorizare electronică, implementat și la nivelul județului Botoșani!

astăzi, 17:50

Monitorizarea se va realiza automat, fără intervenție umană, sistematic și exclusiv pe teritoriul României, asupra unor dispozitive electronice, pe baza identificatorului acestora și &icir...